Το Σαββατοκύριακο 28-29/5/2016 πραγματοποιήθηκε στην Πιερία το 2ο συνέδριο προπονητών Βόρειας Ελλάδας, αλλά και ??ο σεμινάριο προπονητών με θέμα τα κριτήρια επιλογής ξύλων ρακέτας και λάστιχων. 

Όσο αφορά το συνέδριο υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση και κοινοί προβληματισμοί και προτάσεις για το σήμερα και το αύριο του αθλήματος στη Βόρεια Ελλάδα. Επίσης οι προπονητές, είχαν την ευκαιρία να γίνουν δέκτες σε πολύ χρήσιμες πληροφορίες, που έδωσε ο εισηγητής του σεμιναρίου Γιόνας Βίλεν (product manager της STIGA, χορηγού εταιρείας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.) πάνω σε πολύ βασικό θέμα, ειδικά για τα πρώτα στάδια εξέλιξης των αθλητών. Στο συνέδριο πήραν μέρος 25 προπονητές και στο σεμινάριο 45. Ο Γκιμουρτζίνας Ιωάννης εκπροσώπησε τον Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” .

kenayros seminario proponites patra

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός στο κλιμάκιο επιλέκτων Βόρειας Ελλάδας Θανάσης Στάθης, ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και υλοποίησε τη διεξαγωγή των συνεδρίων, έδωσε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τις δύο εκδηλώσεις. Το συνέδριο διοργάνωσε το κλιμάκιο σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή B. Ελλάδας και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και είχε θέμα «το χθες, το σήμερα και το αύριο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Β. Ελλάδα» και ήταν το 2ο συνεχόμενο, μετά το περσινό στην Καβάλα. Οι συμμετοχές προέρχονταν από τις πόλεις: Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Γιάννενα, Βέροια, Φλώρινα, Αλεξανδρούπολη, Καστοριά, Ορεστιάδα, Κοζάνη, Βόλο και Ξάνθη. Οι σύνεδροι ήταν 29 συνολικά, καθώς πήραν μέρος επίσης ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης, ο γενικός γραμματέας και πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Χρήστος Τριγωνάς, ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Παναγιώτης Τζόβολος και φυσικά ο Θανάσης Στάθης.

Το συνέδριο παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον, που οι εργασίες του έληξαν δύο ώρες αργότερα από την προγραμματισμένη λήξη. Η θεματολογία καλύφθηκε σε δύο συνεδρίες το Σάββατο 17.00-21.00 η πρώτη με αντικείμενα «το παρελθόν και το παρόν» και την Κυριακή 10.00-15.00 η δεύτερη με κουβέντα για «το μέλλον του αθλήματος στην Β. Ελλάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here