Πιο ”επικίνδυνες” αναμένονται οι νύχτες στη φετινή Εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού και αυτό γιατί οι άνθρωποι του ΤΝΤ Cafe & Bar δείχνουν να έχουν πολύ …απειλητικές διαθέσεις, περισσότερο από ποτέ, απειλώντας να ”ανατινάξουν” τις νύχτες μας…

Μάλιστα εδώ και μέρες, οι TNTίδες έχουν εντοπιστεί να δουλεύουν εντατικά, μέρα και νύχτα, ετοιμάζοντας ένα πολύ ”επικίνδυνο” μείγμα, ρίχνοντας μέσα την τρομερά ανεβασμένη διάθεση τους, την απερίγραπτη τρέλα τους, την διακόσμηση του χώρου τους και απειλώντας… με καθημερινά event και εκπλήξεις! Μάλιστα για την ”απειλή” τους αυτή έχουν δώσει οδηγίες για συνεχή παρακολούθηση της σελίδας τους στο Facebook, στην οποία μπορείτε να μεταβείτε, πατώντας τον επόμενο σύνδεσμο TNT Cafe-Bar

Γεγονός μάλιστα αποτελεί, πως πριν ακόμα ανοίξει επίσημα η Εμποροπανήγυρη στο Άργος Ορεστικό, εντοπίστηκαν θαμώνες να κυκλοφορούν περιμεπτερικά του ΤΝΤ Cafe & Bar. Όταν ρωτήθηκα από τους TNTιδες γιατί βρίσκονται εκεί, απάντησαν, χωρίς ενδοιασμούς, πως δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι το επίσημο άνοιγμα και πως προσπαθούν να μάθουν τι ετοιμάζουν για την φετινή περίοδο! Η κατάσταση «εκτονώθηκε» όταν οι ΤΝΤιδες υποσχέθηκαν πως θα είναι κανονικά έτοιμη στην ώρα τους, πως δεν μπορούν να αποκαλύψουν τις πολλές εκπλήξεις που ήδη έχουν ετοιμάσει. Οι θαμώνες αποχώρησαν ήσυχα.. δίνοντας ραντεβού για την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, ”απειλώντας” πως θα είναι συνέχεια εκεί!

Αυτό που μπορούμε να μεταφέρουμε προς το παρών, χωρίς καμιά επιφύλαξη, είναι πως στην ιδιότυπη αυτή ”συμμορία” για πολύ «εκρηκτικές» νύχτες, έχουν επιστρατευτεί οι: Deejay ZA, Deejay Fox και Deejay FPap που έχουν ασπαστεί, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας, τις αρχές της οργάνωσης και εκτοξεύουν και αυτοί απειλές για πολύ καυτές νύχτες, αφού άλλωστε είναι οι πλέον ειδικοί!

Η μοναδική διάθεση, και η αξεπέραστη ”τρέλα” των ανθρώπων του ΤΝΤ Cafe & Bar που για 4η συνεχόμενη χρονιά, αναμένεται να μονοπωλήσει τις βραδιές στο πανηγύρι του Άργους Ορεστικού, αποτυπώνεται στα απίστευτα χιουμοριστικά βίντεο των προηγούμενων χρόνων, αλλά και στο βίντεο από όσα συνέβησαν, κατά την περσινή περίοδο. Παρακάτω θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το βίντεο με το πως γυρίστηκε το περσινό βίντεο που είχε τίτλο «Ξέρω τι έκανες πέρυσι στο πανηγύρι» προκαλώντας τρομερή αίσθηση και καταγράφοντας χιλιάδες προβολές!

Η υπόσχεση – ”απειλή” είναι πως φέτος θα είναι πολύ ”χειρότεροι”…..

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Make Off από το περσινό  ”θρίλερ” του ΤΝΤ «Ξέρω τι έκανες πέρυσι στο πανηγύρι»

Θυμηθείτε τα δύο βίντεο που έκαναν αίσθηση, το ένα συνέχεια του άλλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here