Τρίτη 1η Νοεμβρίου σήμερα (καλό μήνα σε όλους) και ο τελευταίος φθινοπωρινός μήνας βιάζεται να μας βάλει για τα καλά στο χειμώνα, αφού από τις πρώτες ώρες σε όλο το Νομό Καστοριάς, σημειώθηκαν θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν!

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της Νύχτα από Δευτέρα 31 Οκτωβρίου προς Τρίτη 1η Νοεμβρίου, το θερμόμετρο σε όλες τις περιοχές του Νομού Καστορίας .έδειξε αρνητικές θερμοκρασίες. Μάλιστα στις 7.00 η ώρα το πρωί η θερμοκρασία στο Νεστόριο ήταν στους -3 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό στους -1 βαθμούς.

Είναι η πρώτη φορά για φέτος, που καταγράφεται αρνητική θερμοκρασία σε όλο τον νομό της Καστοριάς. Κανείς ωστόσο δεν μπορεί να προεξοφλήσει αν πρόκειται για ένα παροδικό φαινόμενο ή αν σηματοδοτεί έναν πολύ βαρύ χειμώνα για την περιοχή μας.

thermokrasia kastoria

thermokrasia Argos

thermokrasia nestorio

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Με κύρια χαρακτηριστικά την ηλιοφάνεια, χαμηλές θερμοκρασίες και με ασθενείς ανέμους, θα συνεχιστεί ο καιρός στην Καστοριά σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη. Αναλυτικότερα δείτε πρόβλεψη στο παρακάτω γράφημα από το weather.gr

kairos kastoria

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here