Η ομάδα δεν θα μπορεί πλέον να πουλά εισιτήρια για τους αγώνες της, να κάνει μεταγραφές παικτών ενώ κλείνει και το κατάστημα της – Κυρώσεις και σε άλλους έξι Ρώσους ολιγάρχες επέβαλε το Ηνωμένο Βασίλειο 

Κυρώσεις σε επτά Ρώσους ολιγάρχες ανακοίνωσε σήμερα το Ηνωμένο Βασίλειο ανάμεσά τους και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Τα περιουσιακά στοιχεία του Αμπράμοβιτς θα δεσμευτούν ενώ του απαγορεύονται οι συναλλαγές με ιδιώτες και επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου κάτι που σημαίνει ότι  η πώληση της Τσέλσι βρίσκεται στον «αέρα». 

Την ίδια ώρα οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον Αμπράμοβιτσς από την Βρετανική κυβέρνηση επηρεάζουν και την Τσέλσι καθώς η ομάδα δεν θα μπορεί πλέον να πουλά εισιτήρια για τους αγώνες της, να κάνει μεταγραφές παικτών ενώ κλείνει και το κατάστημά της. Η ομάδα θα μπορεί να λειτουργήσει με ειδική άδεια, όμως η πώληση βρίσκεται αναμονή. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά  μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα  μπορούν στο άμεσο μέλλον να παρακολουθήσουν τους αγώνες. 

Η Βρετανία έχει επιβάλει κυρώσεις και σε άλλους έξι ολιγάρχες. Πρόκειται για τους, Σετσίν, Ντεριπάσκα, Λεμπέντεφ, Μίλερ, Κόστιν και Τοκάρεφ.

Ντεριπάσκα έχει μετοχές στον όμιλο En+ Group. Ο Σετσίν είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Rosneft και ο Λεμπέντεφ είναι Πρόεδρος του Συμβουλίου Διευθυντών της Bank Rossiya.

lebedev
OLIGARXES_A
OLIGARXES__B

«Δεν μπορεί να υπάρξουν ασφαλή καταφύγια γι’ αυτούς που υποστήριξαν την άγρια επίθεση του Πούτιν στην Ουκρανία», δήλωσε ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here