Ο Ρώσος πρόεδρος θα μιλήσει στις 8 ή στις 9 το πρωί, σύμφωνα με ξένα και ρωσικά μέσα εημέρωσης – Όλο το «θρίλερ» που προηγήθηκε – Επιταχύνει τις εξελίξεις το Κρεμλίνο

Το διάγγελμα του Βλαντιμίρ Πούτιν περιμένει η παγκόσμια κοινότητα, ενώ μαίνονται οι ρωσικές εχθροπραξίες και η Μόσχα βρίσκεται σε εμφανή αμηχανία λόγω απώλειας εδαφών -γεγονός που την έχει οδηγήσει στην ενορχήστρωση ενεργειών για προσάρτηση εδαφών της ανατολικής Ουκρανίας στην επικράτειά της.

Ωστόσο, ο Πούτιν δεν εμφανίστηκε στις 20:00, ώρα Ελλάδος, την Τρίτη, όπως προβλεπόταν αρχικά, προκειμένου να απευθυνθεί στον ρωσικό λαό για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.

Αντ’αυτού, αργά το βράδυ της Τρίτης, έγινε γνωστό από καλά ενημερωμένες πηγές που πρόσκεινται στο Κρεμλίνο, ότι ο Ρώσος πρόεδρος θα μιλήσει στις 08:00 το πρωί (ώρα Ελλάδος) -την ώρα «που θα ξυπνάει η Άπω Ανατολή», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Guardian», ρωσικά ΜΜΕ.

Ρωσικό μέσο, πάντως, το οποίο επικαλείται ο Μαξ Σέντον, επικεφαλής των Financial Times στη Μόσχα, αναφέρει ότι ο Πούτιν θα κάνει το διάγγελμα στις 9 το πρωί και θα απευθυνθεί για μία ώρα στον ρωσικό λαό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here