Έχοντας οι δύο «μαυραετοί» του νομού μας… γράψει «άριστα» στο πρώτο τους επίσημο «διαγώνισμα» της φετινής σεζόν, περνώντας νικηφόρα (1-6) η Δόξα Αμπελοκήπων από το Άργος Ορεστικό κόντρα στους Ροσσονέρι και η Δόξα Κορησού, επίσης, νικηφόρα (2-4) από το Νεστόριο στην αναμέτρησή της με τον Νέστορα, δύο είναι αυτά που κατάφεραν.

Του Δαμιανού Δέλλιου

Πρώτον, πήραν την πρόκριση στη γ’ φάση του φετινού θεσμού του Κυπέλλου και δεύτερον, αλλά σημαντικότερο, «έφτιαξαν» την ψυχολογία τους ενόψει του σαββατιάτικου μεταξύ τους ματς.

Με φορτισμένες, λοιπόν, τις… μπαταρίες τους οι παίκτες τόσο του Δημήτρη Ζαρογιάννη όσο και του Σπύρου Μηλιάτη, ένεκα των επιβλητικών νικών τους επί Ροσσονέρι και Νέστορα, αντίστοιχα, θα κοντραριστούν το Σάββατο στο γήπεδο των Αμπελοκήπων, σε μια αναμέτρηση που στόχος τους είναι να αποδείξουν ότι, φέτος, τα «φτερά» τους σε σχέση με πέρυσι μεγάλωσαν.

Τέλος, να θυμίσουμε, πως στην περσινή αγωνιστική περίοδο και στο πλαίσιο της 12ης «στροφής» του πρωταθλήματος, η Δόξα Κορησού πέρασε νικηφόρα (0-2) από το γήπεδο των Αμπελοκήπων, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για το έξτρα ενδιαφέρον που παρουσιάζει η σαββατιάτικη αναμέτρησή τους.

Αναφορικά, τώρα, με την προσφιλή μας συνήθεια να προτείνουμε κάποιο σημείο για στοιχηματισμό, αυτό αφορά το «over», καθότι θεωρούμε τις δύο ομάδες ισοδύναμες και ικανές να σημαδεύουν δίχτυα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here