Παράπονα εκφράζουν, με διάφορους τρόπους, κάτοικοι από όλο το νομό Καστοριάς για τα πολλαπλά προβλήματα που παρατηρούνται σήμερα στην μετάδοση του ψηφιακού σήματος των τηλεοπτικών καναλιών από τα «μπουκέτα» της Digea.

Η Digea ως μόνη πάροχος ψηφιακών τηλεοπτικών συχνοτήτων στην Ελλάδα, από την αρχή της λειτουργίας της έχει υποσχεθεί, την απομάκρυνση των προβλημάτων σε παρεμβολές αλλά και στην παροχή ψηφιακού σήματος σε όλους τους πολίτες!

Εντούτοις στο σύνολο της επικράτειας του νομού Καστοριάς, παρατηρούνται σοβαρά προβλήματα με πολύωρες διακοπές στις μεταδόσεις των τηλεοπτικών προγραμμάτων! Αποκορύφωμα αποτελεί το σημερινό φαινόμενο όπου κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας είναι εκτός μετάδοσης για ώρες ενώ άλλα λειτουργούν με προσωρινό «πάγωμα» της εικόνας. Ωστόσο δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα στη μετάδοση των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Η ΣΕΝΤΡΑ προσπάθησε να έρθει σε επαφή με το τμήμα εξυπηρέτησης και τον πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό και πληρέστερη ενημέρωση, όσο αφορά τα σημερινά προβλήματα, αλλά δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να υπάρξει επικοινωνία! Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν οτι τα προβλήματα σημειώνονται λόγω διακοπής στην ηλεκτροδότηση στο συγκεκριμένο κέντρο εκπομπής χωρίς άλλες διευκρινήσεις και ότι σύντομα το πρόβλημα θα αποκατασταθεί! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here