«Πονοκέφαλος» για την Καστοριά οι τρεις αποβολές

Πύρρειος αποδείχθηκε η ζωτικής σημασίας νίκη της Καστοριάς (με σκορ 1-0) επί του Αστέρα Παραποτάμου, καθώς την χαρά των πρώτων βαθμών μακριά από την έδρα της επισκίασαν οι τρεις αποβολές στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, στο 78ο λεπτό του ματς,  ο Στέργιος Πατσίκας αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε μια πολύ αμφισβητούμενη φάση, όταν στην προσπάθεια του να γίνει κάτοχος της μπάλας απώθησε τον αντίπαλο του και ο διαιτητής εξαντλώντας την αυστηρότητά του απέβαλλε τον φέρελπι δεξιό οπισθοφύλακα.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα και την πίεση των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Εμμανουηλίδη, όχι μόνο διατηρήσαν ανέπαφη την εστία τους, αλλά θα μπορούσαν να δώσουν πρόωρο τέλος στη σεμνή… τελετή, καθώς «χτυπώντας» στις αντεπιθέσεις απώλεσαν τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες.

Τόσο ο Σαββόπουλος, όσο ο Αστράουσκας, καθώς και ο Ντάμζι δις, αστόχησαν από θέση βολής, με συνέπεια το εύθραυστο 1-0 να παραμείνει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ο αγωνιστικός χώρος

Στο σημείο εκείνο οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή, ενώ η προκλητική τους συμπεριφορά είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει γενική σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να αποφευχθούν περαιτέρω εντάσεις.

Εικόνες που δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο και πάνε το άθλημα πολλά χρόνια πίσω…

Εν τέλει ο διαιτητής Ζαμπαλάς θεώρησε σκόπιμο μέσα στην αναμπουμπούλα να δείξει την κόκκινη κάρτα σε δύο ποδοσφαιριστές από κάθε ομάδα. Επρόκειτο για τους Πανταζή Χρ. και Γκόλια από τους Ηπειρώτες, την στιγμή που από πλευράς Καστοριάς αποβλήθηκαν Βενέτης και Χασάι.

Αμφότεροι θα λείψουν από το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Πανλευκαδιακό, από το οποίο συν τοις άλλοις θα απουσιάσει και ο Βασίλης Μηλιάτης.

Ο αρχηγός της ομάδας συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες,  με συνέπεια να απουσιάσει από το ερχόμενο κομβικής σημασίας ματς, συμπληρώνοντας έτσι «καρέ» απουσιών για τον Νίκο Εμμανουηλίδη, που καλείται να βρει λύσεις εκ των έσω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here