Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η πρώτη προπόνηση αθλητών μπάσκετ της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. για την προεπ??λογή των Εθνικών ομάδων.

Συγκεκριμένα ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Παίδων, κύριος Νίκος Τούφας βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης Κοζάνης, όπου φιλοξενήθηκαν αθλητές γεννημένοι από το 2002 έως το 2004.

Οι «μικροί» μπασκετμπολίστες προέρχονται από ομάδες της Κοζάνης, της Καστοριάς, των Γρεβενών και της Φλώρινας.

Ο κύριος Τούφας είχε την ευκαιρία να προπονήσει και να δει από κοντά αρκετά παιδιά, 20 από τα οποία θα επιλέξει, ούτως ώστε να κάνουν προπονήσεις όλη την χρονιά, σαν μικτή ομάδα της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Αυτοί οι 20 θα είναι έτοιμοι στη συνέχεια να στελεχώσουν και της Εθνικές ομάδες, εάν επιλεχθούν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή.

Η Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. διοργανώνει για 5η συνεχόμενη φορά τέτοιου είδους αναπτυξιακά προγράμματα, έχοντας και έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα για αυτές τις ηλικίες και δίνοντας παράλληλα «χώρο» στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Στην προπόνηση εκτός από τους γονείς που βρέθηκαν στην κερκίδες για να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους, παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., κύριος Λάζαρος Σαββίδης.\

Δείτε τις φωτογραφίες του top-sport.gr:

Επιμέλεια: Τσαρτσιανίδης Χρήστος – www.top-sport.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here