Την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Σεραφείμ πήραν οι «Rossoneri»

Τη βοήθεια του Θ??ού επικαλέστηκε, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, στο Δ.Α.Κ.  Άργους Ορεστικού,  η νεοσύστατη ομάδα των «Rossoneri», της οποίας πρόεδρος είναι ο γνωστός οφθαλμίατρος κ. Νίκος Μπίζογλου και προπονητής της ο εγνωσμένης αξίας τεχνικός, Βαγγέλης Σιώμος.

Η ομάδα αυτή, ωστόσο, δημιουργήθηκε, σύμφωνα με τον πρόεδρο αλλά και τον προπονητή, με στόχο τα παιδιά που πλαισιώνουν αυτή τη στιγμή τον σύλλογο και αριθμούν τα είκοσι επτά, ηλικίας τα περισσότερα στα δεκάξι,  να παίζουν κάθε εβδομάδα και να αποκτούν τόσο μέσα από την προπόνηση, αλλά και τους αγώνες τις εμπειρίες που χρειάζεται ένας φέρελπις ποδοσφαιριστής.

Απώτερος δε σκοπός της νεανικής αυτής ομάδας, είναι να προωθηθούν αρχικά- όσα παιδιά το αξίζουν- στην ανδρική ομάδα του Παναργειακού και κατόπιν να επιχειρήσουν το άλμα για έναν σύλλογο ανώτερης κατηγορίας.

Οι « Rossoneri», λοιπόν, με ιδιαίτερο ζήλο ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι τις προπονήσεις τους, ενώ το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, λίγες ώρες πριν την έναρξη του πρώτου τους εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΟ Καλοχωρίου, επικαλέστηκαν τη βοήθεια της Εκκλησίας, έχοντας την τιμή να παραστεί στον αγιασμό που τελέστηκε στο Δ.Α.Κ. Άργους Ορεστικού ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Σεραφείμ, που ευχήθηκε στα μέλη του Δ.Σ. , στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και στους γονείς τους, οι στόχοι που έθεσαν να ευοδωθούν, πάντα, βέβαια, με τη βοήθεια του Θεού.        

 
Το νέο Δ.Σ του συλλόγου αποτελείται από τους : Μπίζογλου Νικόλαο (πρόεδρο), Ζεμπίλη Ευθύμιο (αντιπρόεδρο), Σπυροπούλου Σοφία (γραμματέα) Ανδρεόπουλο Ιωάννη (ταμία) και μέλη τους : Γκάνα Νικόλαο, Βασιλειάδη Περικλή και Σακά Δήμητρα

rossoneri agiasmos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here