Το ολοκαίνουργιο πρότυπο κατάστημα ΟΠΑΠ ΤΖΗΜΑΣ, και με τη βούλα της εταιρείας, άνοιξε και είναι o απόλυτος προορισμός ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Έλα με την παρέα σου και ζήσε το παιχνίδι!

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, αμέτρητες επιτυχίες, στο αγαπημένο Πρακτορείο του Άργους Ορεστικού μπορείτε να ζήσετε την δράση, το πάθος αλλά και την δύναμη του παιχνιδιού, σε ένα νέο, ανανεωμένο και πιστοποιημένο περιβάλλον!

Σήμερα, το Πρακτορείο Τζήμας γίνετε κομμάτι της μετάλλαξης του ΟΠΑΠ, με νέες υπηρεσίες, καινούρια παιχνίδια και εκσυγχρονισμό υποδομών και φυσικά ολική επαναπροσέγγιση των καταστημάτων, τον «καθρέφτη» αλλά και το όχημα για να περάσουν όλες οι νέες υπηρεσίες στο κοινό.

Απώτερος στόχος του ΟΠΑΠ, το πρακτορείο να πάψει να αποτελεί ένα «ξερό» γραφείο κατάθεσης δελτίων και τυχερών παιγνίων και να γίνει τόπος σύναξης και συνάθροισης.

Σκοπός, να μπορεί ο πελάτης να απολαύσει μια συνολική εμπειρία που θα σχετίζεται με τα αθλητικά δρώμενα, να ενημερώνεται, να παρακολουθεί αγώνες, να συνδιαλέγεται και να απολαμβάνει υπηρεσίες στον μέγιστο βαθμό.

Τέλος, στο εκσυγχρονισμένο κατάστημα του ΟΠΑΠ ΤΖΗΜΑΣ και μέσω της εφαρμογής της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, πέρα από τα γνωστά και αγαπημένα παιχνίδια θα βρείτε το ολοκαίνουριο Self serviceBetting Terminal, αλλά και μηχανές VLTs σε κλειστό, διακριτικό χώρο.

Πάρτε μια γεύση από το νέο Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΤΖΗΜΑΣ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here