Πρεμιέρα με πρόκριση σε τελικό στο Ευρωπαικό Εφήβων στο Γκραβελίν

Με πολύ καλές εμφανίσεις για τα ελληνικά κουπιά ξεκίνησε το Ευρωπαικό πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων στην πόλη Γκραβελίν της Γαλλίας .

Η δίκωπος άνευ των Νεανίδων με τις Χριστίνα Μπούρμπου και Μαρία Κυρίδου τερμάτισαν στην πρώτη θέση της προκριματικής σειράς που αγωνίστηκαν και προκρίθηκαν απευθείας στον Κυριακάτικο τελικό του αγωνίσματος τους όπου και θα διεκδικήσουν ένα μετάλλιο.

Μάλιστα ο χρόνος 7:43.25 που πέτυχαν οι δυο Ελληνίδες αθλήτριες είναι ο δεύτερος καλύτερος από όλα τα συμμετέχοντα πληρώματα γεγονός που τους δίνει πολλές πιθανότητες να πατήσουν βάθρο.

Απευθείας στον ημιτελικό της τετρακώπου άνευ προκρίθηκε τα ελληνικό πληρώματα και αύριο θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στον μεγάλο τελικό. Οι Μαραγκός Γιώργος -Καραδέμητρος Δ. -Ουρούτσι Κων -Κοκκινίδης Ηλίας πήραν τη 2η θέση στη σειρά τους με χρόνο 6:26.94

Τέλος στους επαναληπτικούς προκρίθηκαν στο σκίφ νεανίδων η Ισμίνη Νόνη που τερμάτισε 2η με 8:26.35 αλλά και το διπλό σκιφ των εφήβων με τους Πέτρο Γκαϊδατζή-Βασίλη Μπαρούτα που τερμάτισαν 3οι με 6:54.81 . Και τα δυο πληρώματα θα αγωνιστούν αργότερα το απόγευμα του Σαββάτου για να προκριθούν στα ημιτελικά.

kopilasia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here