Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας

style=”text-align: center;”>στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με αντίπαλο τον Μακεδονικό Φούφα

Η … μίνι προετοιμασία των τεσσάρων πρωταθλητριών ομάδων της Δυτικής Μακεδονίας ενόψει των αγώνων μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία έχει πλέον ολοκληρωθεί και οι μεταξύ τους προγραμματισμένες αναμετρήσεις είναι προ των … πυλών, αφού ήρθε η ώρα να ανοίξουν «λογαριασμό» στις κόντρες τους  αύριο το απόπευμα (5 μ.μ), δηλώνοντας, ωστόσο, και οι τέσσερις έτοιμες για τη … μάχη της απόκτησης των δύο προνομιούχων εισιτηρίων που οδηγούν στη μεγαλύτερη τη τάξει ερασιτεχνική κατηγορία της χώρας μας.

Την προσεχή, λοιπόν, Κυριακή, οι τέσσερις «μονομάχοι» της Δυτικής Μακεδονίας θα μπούνε στην … αρένα της « πάλης» τους προς τη Γ’ Εθνική, με τον εκπρόσωπο, εν προκειμένω, του νομού μας, νταμπλούχο, κατά τ’ άλλα, «Μέγα Αλέξανδρο» Καλλιθέας, να αγωνίζεται εκτός έδρας στον Φούφα με αντίπαλο τον τοπικό «Μακεδονικό», στον οποίο, να σημειωθεί, προπονητής είναι ένας δικός μας άνθρωπος, ο Νίκος Εμμανουηλίδης.
Ο άλλος αγώνας του 4ου Ομίλου, αφορά την αναμέτρηση «Μακεδονικός» Αγίου Παντελεήμονα- Α.Ε. Ποντίων Βατολάκκου, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Φιλώτα, λόγω εργασιών στο γήπεδο του πρώτου. Τέλος, να υπογραμμιστεί, ότι ο προβιβασμός στη Γ’ Εθνική, ενδεχομένως, να ισοδυναμεί με  «οικονομικό εφιάλτη» και για τις τέσσερις πρωταθλήτριες ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας, εντούτοις, το γεγονός της ανόδου σε αυτή την κατηγορία, από μόνο του, προσδίδει, αναντίρρητα, άλλου είδους κύρος στους συλλόγους που την πετυχαίνουν.
Καλό …ταξίδι, λοιπόν, να ευχηθούμε στον εκπρόσωπο του νομού μας «Μέγα Αλέξανδρο» Καλλιθέας, από την τύχη του οποίου, ωστόσο, εξαρτάται και ο ΠΑΣ Λεύκης, που αν η πρωταθλήτρια του νομού μας καταφέρει να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τη Γ΄Εθνική, τότε, αυτόματα, ο τελευταίος θα εξασφαλίσει και τη συμμετοχή του για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κατηγορία των «μεγάλων» της Ε.Π.Σ.Καστοριάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here