Την ευγνωμοσύνη της με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα εκφράζει η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γράμμουστας, του δήμου Νεστορίου, Αλεξάνδρα Μάτσια, προς τον τέως αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, στο οποίο αναφέρει τα εξής:

Ο καιρός περνά, πράγματα και καταστάσεις αλλάζουν, κάποια όμως παραμένουν σταθερά στο νου και στη καρδιά μας, έστω κι αν ο χρόνος τα θέλει αλλιώς. Μια από αυτές τις αξίες, είστε εσείς πολυαγαπημένε Στρατηγέ μας Αλκιβιάδη Στεφανή, που από τη θέση του Αρχηγού του Ελληνικού Στρατού, απλώσατε τα φτερά της αγάπης και της προστασίας, όχι μόνο δια λόγων, αλλά και δια έργων στην πολύπαθη περιοχή μας! Οι επανειλημμένες άλλωστε επισκέψεις σας, στην πλέον ακριτική και πολυμαρτυρική, ανά τους αιώνες, κοινότητα μας, της Γράμμουστας, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Υπήρξατε ένας σπουδαίος άντρας, προσηλωμένος στην αποστολή και το καθήκον του. Τόσο εγώ, όσο και οι άνθρωποι της Γράμμουστας, δεν θα λησμονήσουμε ποτέ το πέρασμα σας από εδώ. Δεν θα λησμονήσουμε την τεράστια συμβολή σας, στην ανοικοδόμηση του ιστορικού Ιερού Ναού της Παναγίας μας,  που στην τελετή των Εγκαινίων δώσατε το παρών! Δεν θα λησμονήσουμε την ανακαίνιση του ξενώνα, που πλέον αποτελεί ένα κόσμημα. Δεν θα λησμονήσουμε την αγάπη σας για την ασφάλεια του τόπου μας! Δεν θα λησμονήσουμε το έργο και την προσωπικότητα σας, που σημάδεψε την περιοχή μας ποικιλοτρόπως.

Όσα ευχαριστώ και να σας πούμε, πάντα θα νιώθουμε πως είναι λίγα. Μα αποχαιρετώντας σας ως Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ. Στεφανή, θα θέλαμε να σας αριθμήσουμε και να σας καλωσορίσουμε στην ψυχή μας, από όπου δεν θα βγείτε ποτέ, ως έναν ακόμα Γραμμουστιανό!

Η Παναγία η Οδηγήτρια, που τόσα κάνατε για εκείνη, να σας σκέπει εσάς και την οικογένεια σας και να σας χαρίζει κάθε χαρά!

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος της Γράμμουστας

Αλεξάνδρα Μάτσια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here