Πως εμπλέκονται τα μαρούλια με τους εμβολιασμούς και τις θεωρίες συνωμοσίας της QAnon στο μυαλό του Μάικλ Φλιν.

Υπάρχουν πολλά είδη γευστικών αλλά και υγιεινών ντρέσινγκ σαλατών αλλά σύμφωνα με τον πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Ντόναλντ Τραμπ, οι σαλάτες και τα σάλτσες τους αποτελούν το ”κρυφό όπλο” κατά των όσων ενταντιώνονται στον εμβολιασμό στις ΗΠΑ. 

Θα αναρρωτηθεί κανείς εύλογα τι σχέση μπορούν να έχουν οι σαλάτες και τα συνήθη συστατικά των ντρέσινγκ τους, όπως το λάδι, το ξύδι και η μουστάρδα με την Covid-19. Tην ”απάντηση” έδωσε ο Μάικλ Φλιν ο οποίος πλασάρει μια νέα ευφάνταστη θεωρία συνωμοσίας: Τα ντρέσινγκ για σαλάτες περιέχουν το εμβόλιο του κορονοϊού.

Ο Φλιν, οπαδός του κινήματος θεωριών συνωμοσίας QAnon που το περασμένο Μάιο σε συνέλευση της διαβόητης ομάδας είχε ζητήσει να γίνει στις ΗΠΑ πραξικόπημα, παρόμοιο με αυτό της Μιανμάρ, διέδωσε τους ισχυρισμούς του κατά την εμφάνισή του σε διαδικτυακή εκπομπή αφιερωμένη στην Covid-19 και τις θεωρίες συνωμοσιών για την υποτιθεμένη νοθεία τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. 

To θέμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας από ένα tweet του πρώην ομοσπονδιακού εισαγγελέα, Ρον Φιλιπόσκι ο οποίος μοιράστηκε ένα κλιπ από την εν λόγω συζήτηση σχολιάζοντας ως εξής: ”Σε μια εκπομπή αφιερωμένη στις συνωμοσίες για τον κορονοϊό και την εκλογική απάτη, ο Μάικλ Φλιν παρουσίασε χθες ένα άρθρο που διάβασε ότι το παρακράτος του ιατρικού κατεστημένου σχεδιάζει να βάλει κρυφά το εμβόλιο για τον κορονοϊό στο ντρέσινγκ σαλάτας”. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here