Ο ιδιοκτήτης του φρόντισε να βρει τρόπο, έτσι ώστε οι πελάτες του να μην χάνουν τις κληρώσεις του Kino ακόμα και όταν τους καλεί η φύση.

Κάθε τζογαδόρος – Τζον Τάραμας των φτωχών, ο οποίος αντί για λουξ καζίνο τη βγάζει με το Κίνο, ξέρει τον σωματικό πόνο που νιώθεις μέχρι να δεις τα νούμερα να σχηματίζονται στην οθόνη. Είναι μια φάση πολύ δύσκολη, που απαιτεί εγρήγορση και ψυχικό σθένος και μόνο με την αγωνία του ιντερνετικού στοιχηματατζή για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της Τσέλτεναμ με την Κόλτσεστερ μπορεί να συγκριθεί.

Έχοντας γνώση αυτής της σκληρής πραγματικότητας, αυτό το προποτζίδικο στην όμορφη και γραφική (κυριολεκτικά, λόγω του άνθρακα) Πτολεμαΐδα πήρε τα μέτρα τ0υ. Πιο συγκεκριμένα, τοποθέτησε έναν πίνακα σε καίριο σημείο προκειμένου οι παίχτες να μην χάνουν επαφή με το παιχνίδι ακόμη και στις πιο ιδιωτικές στιγμές τους:

Τώρα ακόμη και αν πρέπει να εξαφανιστείς για λίγο επειδή ήπιες μια κάβα μπύρες, δε θα χάσεις οπτική επαφή με την κλήρωση. Περιμένουμε το πρακτορείο να συνεχίσει τον εξοπλισμό του με έναν αντιδιαμετρικό πίνακα, προκειμένου να έχουν και αυτοί που κάνουν το «2» δικαίωμα στη ζωή.

Πηγή: luben.tv

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here