ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΤΗΣ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. 2020-21

Τη 2η θέση κατέκτησαν οι Έφηβοι του Α.Σ. Καστοριάς. Στα δύο παιχνίδια που έγιναν, η ομάδα μας σημείωσε μια νίκη επί του Α.Π.Σ. Πτολεμαΐδας και μία ήττα από τους Διόσκουρους Κοζάνης.

Στο παιχνίδι με τους Διόσκουρους που είχε χαρακτήρα τελικού, για μας ήταν δεύτερο συνεχόμενο ενώ οι αντίπαλοι είχαν μια μέρα ξεκούρασης. Οι επιπτώσεις φάνηκαν στη διάρκεια του αγώνα, όπου η ομάδα μας στο 1ο ημίχρονο βρέθηκε να προηγείται με 30-27. Όμως στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο δεν άντεξαν τα παιδιά, με αποτέλεσμα την ήττα και τη 2η θέση.

Να σημειώσουμε, τα τρία παιδιά που πήγαιναν στην Γ΄ Λυκείου δεν είχαν κάνει καθόλου προπόνηση και κλήθηκαν αμέσως μόλις τελείωσαν επιτυχημένα τις εξετάσεις τους, να παίξουν δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Παρόλα αυτά κατέθεσαν ψυχή και τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν.

Είμαστε περήφανοι στον Α.Σ. Καστοριάς που μέσα στην πανδημία, η ομάδα μας έφτασε σε δύο τελικούς, Παιδικό και Εφηβικό, και που έχουμε δύο αθλητές που έχουν κληθεί στις Εθνικές ομάδες!

Έπεται συνέχεια…!

Α.Π.Σ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  50-70

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Φάσσας 3(1), Διαμαντόπουλος 3(1), Πιπερόπουλος 4, Παπαδημητρίου 12(2), Τσαχτσίρας Φ. 25(1), Κορεντσίδης Αν., Καλαφατίδης, Κωνσταντίνου, Μονοβασίλης Ν., Καλαϊτζίδης Γ. 5, Κωστάρας Λ.3(1) και Νέστορας 15(1).

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ 59-69

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Φάσσας 10(2), Διαμαντόπουλος, Πιπερόπουλος, Παπαδημητρίου 9(1), Τσαχτσίρας Φ. 25(2), Κορεντσίδης Αν., Καλαφατίδης, Κωνσταντίνου, Μονοβασίλης Ν., Καλαϊτζίδης Γ. 3, Κωστάρας Λ. και Νέστορας 12.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here