Ο ΟΕΑ ΝΑ Βόλου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Β΄Φάσης του 83ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας που αφορούσε στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων και ΑΜΕΑ στη λίμνη της Καστοριάς με την οποία έπεσε η αυλαία και της φετινής κορυφαίας διοργάνωσης.

Η ομάδα της Μαγνησίας αναδείχθηκε πολυνίκης με πέντε μετάλλια (2 χρυσά , 2 ασημένια ,1 χάλκινο) ενώ πήρε την πρώτη θέση και στη βαθμολογία της συγκεκριμένης φάσης συγκεντρώνοντας 64 βαθμούς.

Μετά το τέλος και της Β΄Φάσης η ομάδα του Βόλου πέτυχε μια μοναδικά διάκριση αναδείχθηκε συνολικά πολυνίκης του 83ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κατακτώντας την 1η θέση στον συγκεντρωτικό πίνακα των μεταλλίων με 19 μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες εκ των οποίων 11 χρυσά 4 ασημένια και 4 χάλκινα. Δεύτερος ήταν ο ΝΟ Ιωαννίνων με 22 μετάλλια εκ των οποίων 10 χρυσά 10 ασημένια και 2 χάλκινα.

Η ομάδα του ΝΟΙ ωστόσο είναι και η φετινή πρωταθλήτρια Ελλάδας αφού οι αθλητές των Ιωαννίνων κατάφεραν να συγκεντρώσουν τους περισσότερους βαθμούς από όλα τα σωματεία της χώρας φτάνοντας τους 330 ενώ δεύτερος ήταν ο ΝΟ Θεσσαλονίκης με 322,5 και τρίτος ο ΟΕΑ-ΝΑΒ με 252,5.

Κατά την 2η και τελευταία μέρα της Β΄Φάσης του 83ου Πανελληνίου πρωταθλήματος στη Καστοριά πραγματοποιήθηκαν επτά τελικοί στις κατηγορίες Παίδων –Κορασίδων παρουσία εκατοντάδων φίλων του αθλήματος και χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με τα καιρικά φαινόμενα. Αναλυτικά ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΤΗΣ Β΄ΦΑΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΤΗΣ Β΄ΦΑΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΤΟΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΤΟΥ 83ου ΠΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩ

ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Β΄ΦΑΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 83ου ΠΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩ 

Πηγή: kopilasia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here