Πρωτοβουλία του αγροτικού συλλόγου Καστοριάς Μακεδνος, ο αγροτικος σύλλογος προχώρησε σε δειγματοληπτικό έλεγχο προϊόντων με την ονομασία ΦΕΤΑ γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ όπου παράγονται φασόν προϊόντα από μεγάλη βιομηχανία γαλακτος για λογαριασμό του σούπερ μάρκετ. Ο έλεγχος εδειξε νοθεία του ΠΟΠ προϊοντος ΦΕΤΑ με 65-70% αγελαδινό γάλα, 25-30% γίδινο και κοντά στα 2-3% πρόβειο γάλα.Τα δείγματα και οι αναλύσεις στάλθηκαν στον ΕΛΓΟ στις 28-8-2021, αναμένουμε ακόμα το πόρισμα του ΕΛΓΟ και τις κυρώσεις που πρέπει να επιβληθούν βάση νόμου.

Αναμένουμε να φτάσει «το μαχαίρι στο κόκκαλο» όπως άλλωστε δήλωσε και ο υπουργός βάζοντας επιτέλους τέλος στην εγκληματική συμπεριφορά καιροσκόπων κατά του εθνικού μας πλούτο που ονομάζεται ΦΕΤΑ. Σε περίπτωση που δεν υπάρξουν οι προβλεπόμενες κυρώσεις όπως αφαίρεση του ΠΟΠ, το επόμενο βήμα είναι η προσφυγή μας στην υπηρεσία του «Συνηγόρου του καταναλωτή» καθώς τα σούπερ μάρκετ και η βιομηχανία έχουν εξαπατήσει τους καταναλωτές!
Κύριε πρωθυπουργέ πριν 4 χρόνια σε ένα χωριό στην Ελλασονα στο χαρακτηριστικό βίντεο με τις μπάλες και τους αγρότες δηλώνατε ότι θα στηρίξετε τον εθνικό μας πλούτο που ονομάζεται ΦΕΤΑ, αναμένουμε λοιπόν να δούμε έμπρακτα και τα λεγόμενα σας.
Με εκτίμηση
Το ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Καστοριάς Μακεδνός

No photo description available.
No photo description available.May be an image of food

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here