Τον έντονο προβληματισμό τους εκφράζουν και με μηνύματα τους στη sentra.com.gr οι κάτοικοι της Χλόης Καστοριάς, εξ αιτίας της παρουσίας τσίρκου μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Το τσίρκο που θα παραμείνει για κάποιες μέρες στη Χλόη, φέτος στήνεται στην περιοχή της Χλόης και συγκεκριμένα στην οδό Τσαρούχη, δηλαδή ακριβώς μπροστά από κατοικημένη περιοχή. Θυμίζουμε πως σε ανάλογες περιπτώσεις παρουσίας τσίρκου στην Καστοριά, ο χώρος ο οποίος διατίθεται είναι αυτός στην είσοδο της πόλης κοντά στο ενυδρείο. Ωστόσο για φέτος δεν μπορούσε να διατεθεί ο ίδιος χώρος λόγω της διεξαγωγής «Rally Greece Offroad 2018»

Για το λόγο αυτό οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι, εκφράζοντας έντονο προβληματισμό τόσο για τις ώρες κοινής ησυχίας, αφού το τσίρκο ρευματοδοτείται από ειδικές μεγάλες γεννήτριες, οι οποίες εκτός από ρεύμα, παράγουν και πολύ θόρυβο, όσο και για το γεγονός πως δεν υπάρχει επαρκής χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στην περιοχή, τουλάχιστον για όσους θελήσουν να έρθουν με τα αυτοκίνητα τους για να παρακολουθήσουν κάποια από τις παραστάσεις του τσίρκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here