Το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Σεπτεμβρίου 2020, ξεκίνησαν οι προπονήσεις για τα τμήματα των ακαδημιών αγοριών και κοριτσιών του Συλλόγου.

Οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών υποδέχτηκαν τα παιδιά και τους γονείς και τους ενημέρωσαν σχετικά με τη νέα αθλητική σεζόν. Ο γιατρός και αντιπρόεδρος της ομάδας κος Βασίλης Ναούμ, μίλησε για τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται καθημερινά, και ιδιαιτέρως σήμερα, λόγω της πανδημίας. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Σύλλογος ακολουθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, καθώς και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για την ασφάλεια όλων. Αμέσως μετά η διατροφολόγος κα Ανθούλα Ρόμπου εξήγησε σε γονείς και παιδιά τη σημασία της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής που πρέπει να ακολουθούν οι αθλούμενοι.

Ακολούθησε θερμομέτρηση με λέιζερ στα παιδιά πριν περάσουν στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί τους περίμεναν οι τέσσερις έμπειροι προπονητές, καθώς και η νέα γυμνάστρια. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά και διάθεση σε όλα τα παιχνίδια που έδειξαν οι προπονητές τους.

Ο Α.Σ. Καστοριάς με την πολυετή κι επιτυχημένη πορεία στο χώρο του μπάσκετ, υπόσχεται ότι για μια ακόμη χρονιά θα διατηρήσει, αλλά και θα αναβαθμίσει το υψηλότατο αθλητικό επίπεδο, προσφέροντας νέες εμπειρίες και πολλές χαρές στους μικρούς αθλητές. Στόχος μας είναι πάντοτε η σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών.

Ευχαριστούμε τους γονείς που και φέτος μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και υποσχόμαστε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, αξιοποιώντας τη μακρόχρονη εμπειρία μας και την πετυχημένη παρουσία στο χώρο του μπάσκετ.

Μια νέα χρονιά, γεμάτη εκπλήξεις μόλις ξεκίνησε.

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Υ.Γ.: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Ανθούλα Ρόμπου για την αναλυτική ενημέρωση και τον κον Άγγελο Κέδρο (Angel’s Kiosk) για την προσφορά σε χυμούς και νερά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα που στέκονται, παπούτσια, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "NESCAFE CAPPUCCINO TOAST FREDO ORANGE ESPRESSO COFFEE PIZZA CHEESEPIE ESPRESSO JUICE PIZZA HOT DOG TOAST EAOT"Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα που στέκονται και παπούτσιαΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και γήπεδο μπάσκετΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, γήπεδο μπάσκετ και παπούτσιαΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ, παπούτσια και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομαΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γήπεδο μπάσκετ και παπούτσιαΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ, γήπεδο μπάσκετ και παπούτσια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here