Ψηλά τον πήχη έχουν βάλει τα «ελάφια», για την κόντρα τους στο Τοιχιό με την Α.Ε. Βιτσίου

Τα «ελάφια» της Α.Ε. Γραμμοχωρίων, έχοντας το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου επικρατήσει στο Μανιάκοι της Δόξας Αμπελοκήπων με σκορ 3-0, αλήθεια είναι, ότι «ψήλωσαν» ψυχολογικά, φιγουράροντας, παράλληλα, στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Του Δαμιανού Δέλλιου

Με ηθικό, λοιπόν, ανεβασμένο οι παίκτες του Μπάμπη Θεοχάρη, αλλά και ενθυμούμενοι πως στην α’ φάση του φετινού θεσμού του Κυπέλλου είχαν εύκολα επικρατήσει της Α.Ε. Βιτσίου με σκορ 4-0, θα επιδιώξουν το προσεχές Σάββατο στο Τοιχιό να κάνουν τα «τρίποντά» τους δύο σε ματς εκτός έδρας, έπειτα από εκείνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί του Α.Σ. Πενταβρύσου με σκορ 2-5, ώστε, ταυτόχρονα, να «σκαρφαλώσουν» και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από την άλλη, στην Α.Ε. Βιτσίου, γεγονός είναι, πως επικρατεί κατήφεια και απορρέει από το γεγονός ότι βρίσκεται στον «πυθμένα» του βαθμολογικού πίνακα με έναν μονάχα πόντο, ενώ το σημαντικότερο πρόβλημα για το συγκρότημα του Νίκου Γατόπουλου, έχει να κάνει με την «αφλογιστία» που διέπει τους παίκτες του, όντας οι μοναδικοί που δεν έχουν βρει ακόμη δίχτυα στο τρέχον πρωτάθλημα.

Να «σπάσουν», εντέλει, την κακοδαιμονία που τους δέρνει με το γκολ, θα ψάξουν οι «Ενωσίτες» στο ματς με την Α.Ε. Γραμμοχωρίων, στρέφοντας, εντούτοις, τα βλέμματά τους και στη νίκη, προκειμένου να αναρριχηθούν στον πίνακα της βαθμολογίας και, το σημαντικότερο, να ανακάμψουν ψυχολογικά.

Αναφορικά, τώρα, με την πρότασή μας για στοιχηματισμό, θα επιλέξουμε να συστήσουμε το σημείο «2», το οποίο στηρίζουμε στην ικανότητα των «ελαφιών» να βρίσκουν εύκολα δίχτυα, σε αντίθεση με τους παίκτες της Α.Ε. Βιτσίου, που βλέπουν το γκολ με τα… κιάλια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here