ΡΙΑ ΚΟΛΛΗΓΑ: «ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ”!!!

ΑΣΠΑ ΤΣΙΓΓΕΛΙΔΟΥ:”ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ”!!!

Αποκλειστικές δηλώσεις του Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο από την Γενικό Αρχηγό και την Προπονήτρια Κορασίδων του Άρη Θ. Ρία Κόλληγα και την μέσο των ”Κίτρινων”, άλλα και βοηθό προπονητή Άσπα Τσιγγελίδου, οι οποίες αποτέλεσαν τ που χαρακτήρισαν μεγάλη επιτυχία τη συμμετοχή των Κορασίδων του Αρη Θ. στο φάιναλ φορ Κυπέλλου Ελλάδος που διεξήχθη στον Βόλο!

Βέβαια δε στάθηκαν μόνο σε αυτό το σπουδαίο γεγονός, αλλά σχολίασαν από τη δική τους οπτική γωνιά και υπόλοιπα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα! Αναλυτικά οι δηλώσεις από Ρία Κολληγά και Άσπα Τσιγγελίδου, όπως καταγράφηκαν στο Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο και στο βίντεο που ακολουθεί:

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΡΙΑ ΚΟΛΛΗΓΑ:"'ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ''!!!ΑΣΠΑ ΤΣΙΓΓΕΛΙΔΟΥ:''ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ''!!!Αποκλειστικες δηλωσεις απο την Γενικο Αρχηγο και την Προπονητρια Κορασιδων του Αρη Θ. Ρια Κολληγα και την μεσο των ''Κιτρινων'',αλλα και βοηθο προπονητη Ασπα Τσιγγελιδου,οι οποιες αποτελεσαν τ που χαρακτηρισαν μεγαλη επιτυχια τη συμμετοχη των Κορασιδων του Αρη Θ. στο φαιναλ φορ Κυπελλου Ελλαδος που διεξηχθη στο Βολο!Βεβαια δε σταθηκαν μονο σε αυτο το σπουδαιο γεγονος,αλλα σχολιασαν απο τη δικη τους οπτικη γωνια και υπολοιπα ποδοσφαιρικα τεκταινομενα!Αναλυτικα οι δηλωσεις απο Ρια Κολληγα και Ασπα Τσιγγελιδου,οπως καταγραφηκαν στο Ματιες στο Γυναικειο Ποδοσφαιρο και στο βιντεο που ακολουθει:

Gepostet von Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο am Montag, 11. Juni 2018

Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here