Με δύο «Χ» κι έναν «άσο» ολοκληρώθηκε, το απόγευμα σήμερα, η 5η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας Alexiou car & service, στην οποία σημειώθηκαν και τα περισσότερα γκολ από τις προηγούμενες τέσσερις, συνολικά 16.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Τα μισά, περίπου, από αυτά καταγράφηκαν στο ματς ΠΑΣ Λεύκης- Ροσονέρι, στο οποίο το αργείτικο συγκρότημα νίκησε με το «αγγλικό» σκορ 2-5, διατηρώντας, παράλληλα, τη 2η θέση στον πίνακα της βαθμολογίας με 9 πόντους, ενώ, πλέον, εκμεταλλευόμενο του ρεπό του πρωτοπόρου Εθνικού Βασιλειάδας, απέχει από την κορυφή 3 βαθμούς.

Στο 3ο «σκαλοπάτι» της βαθμολογικής κλίμακας «σκαρφάλωσε» η Φλατσάτα Οινόης, έπειτα από το νικηφόρο πέρασμά της από το Νεστόριο, όπου επικράτησε του Νέστορα με σκορ 1-2, υποχρεώνοντάς τον, παράλληλα, να υποχωρήσει στην 4η θέση.

Τέλος, στο 5ο «σκαλί» ανέβηκαν οι Ελπίδες Μεσοποταμίας, μετά την ευρεία εντός έδρας νίκη τους επί του ΠΑΟΚ Κωσταραζίουμε σκορ 5-1.

Στην 6η θέση υποχώρησε η Λεύκη, έχοντας 4 πόντους, ενώ ουραγός παρέμεινε ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, ο οποίος δεν έχει κάνει ακόμη «σεφτέ» στους βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ ΡΟΣΟΝΕΡΙ 2 5
ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 5 1
ΝΕΣΤΩΡ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ 1 2
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ ΡΕΠΟ

 

Η βαθμολογία

Α/Α Ο Μ Α Δ Ε Σ ΤΕΡΜΑΤΑ Β δ.τ.
1 ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ 8 3 12 5
2 ΡΟΣΟΝΕΡΙ 12 6 9 6
3 ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ 6 3 8 3
4 ΝΕΣΤΩΡ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ 7 6 6 1
5 ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 7 5 4 2
6 ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ 10 16 4 -6
7 ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 4 15 0 -11

 

Επόμενοι αγώνες (6η αγωνιστική)

ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ
ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ΝΕΣΤΩΡ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ
ΡΟΣΟΝΕΡΙ ΡΕΠΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here