Λόγω της επιδημίας Κορονοιού, η επόμενη προγραμματισμένη μας δημοπρασία 15-17 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Η ασφάλεια και η υγεία των πελατών και των υπαλλήλων μας είναι η κύρια προτεραιότητά μας. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η διαδικτυακή δημοπρασία θα παρέχει μια δίκαιη και προσβάσιμη πλατφόρμα ώστε όλοι οι αγοραστές μας να συμμετέχουν στις πωλήσεις του Δεκεμβρίου.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε την δυνατότητα επιθεώρησης των γουνοδερμάτων, έχοντας την πεποίθηση ότι αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια. Είστε καλοδεχούμενοι να επιθεωρήσετε τα γουνοδέρματα από 11 έως 14 Δεκεμβρίου.

Απρόβλεπτες συνέπειες της πανδημίας

Όπως πολύ καλά γνωρίζεται, λόγω της λυπηρής κατάστασης, ιδίως στην Δανία, η παραγωγή των μινκ έχει υποστεί την δραστικότερη μείωση που θα μπορούσε κανείς ποτέ να φανταστεί. Αισθανόμαστε μεγάλη συμπάθεια και συμπάσχουμε με τους Δανούς εκτροφείς, οι οποίοι χτυπήθηκαν τόσο σφοδρά από τον ιο. Ο κορονοιός είναι η κοινή μας ανησυχία και όλοι μοιραζόμαστε τον ίδιο πόνο.

Πιστεύουμε ότι η μείωση της παραγωγής των μινκ θα επηρεάσει σημαντικά τις τιμές των μινκ ήδη από την επόμενη δημοπρασία. 

Η προσφορά των μινκ θα περιλαμβάνει 900.000 Ευρωπαϊκά και Βορειαμερικάνικα γουνοδερματα. Αυτά θα είναι Black, Mahogany και Brown καθώς και μεταλλαγμένοι τύποι White, Silverblue, Pearl και Palomino.

Η προσφορά των fox θα αποτελείται από 200.000 γουνοδέρματα, εκ των οποίων 120.000 θα είναι Blue και Blue Shadow foxes. Επιπρόσθετα, θα προσφέρουμε συλλογές από Finnraccoon, Karakul και εκτρεφόμενα Sable. 

Λεπτομερές πρόγραμμα θα δημοσιευθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το prompt date Δεκεμβρίου είναι 7 ημέρες, 24 Δεκεμβρίου.   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here