Ολοκληρώθηκε σήμερα στο Ελσίνκι Φινλανδίας η πρώτη δημοπρασία της νέας περιόδου με την πώληση του Saga® Blue fox and Blue Shadow fox.

Η έλλειψη εμπιστοσύνης που προκαλείται τόσο από την οικονομική αβεβαιότητα στις κύριες αγορές και τη σημαντική πτώση των τιμών των μινκ τον Σεπτέμβριο επηρέασαν τα αποτελέσματα πώλησης.

Τα Blue Shadow fox ήταν γύρω στο 40% των πωλήσεων και Blue fox περίπου το 20% πουλήθηκε με πτώση τιμών 15-20% σε σύγκριση με τη δημοπρασία του Σεπτεμβρίου.

Η δημοπρασία συμμετείχαν πάνω από 200 αγοραστές από όλες τις αγορές της Ευρώπης με ιδιαίτερα καλή εκπροσώπηση. Κύρια αγορά η ευρωπαϊκή βιομηχανία της μόδας με την υποστήριξη από την Κορέα, το Χονγκ Κονγκ / Κίνα και τη Ρωσία.

Στα Finnraccoon πουλήθηκε το 95% της προσφοράς με πτώση τιμών 10-15% σε σύγκριση με τη δημοπρασία του Σεπτεμβρίου. Πωλήσεις 100% στα Silver Fox με ελαφρά πτώση τιμών, όπως και τα Frost Fox Blue Frost fox πουλήθηκε το 80% της προσφοράς. Το ξεπούλημα των διαφόρων αλεπούδων δημιούργησε ένα πολύ ενδιαφέρον και τα δέρματα πουλήθηκαν κάτω από έντονο ανταγωνισμό.

Κύρια αγορά από την ευρωπαϊκή βιομηχανία της μόδας και την Κορέα, με καλή υποστήριξη από τη Ρωσία.

Η SAGA FURS ευχαριστεί όλους τους πελάτες για την υποστήριξή τους κατά τη δημοπρασία και τους εύχεται καλές διακοπές και επαγγελματικές επιτυχίες νέο έτος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here