Η Saga Furs βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το Τελικό Πρόγραμμα Πωλήσεως έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα μας.

Η προσφορά του Ιουνίου θα ανέρχεται στα 4.5 εκατομ. γουνοδέρματα. Η μεγαλύτερη προσφορά γουνοδερμάτων της Saga Furs για την φετινή σεζόν θα περιλαμβάνει μεγάλα μεγέθη και υψηλής ποιότητα γυνοδέρματα. Η προσφορά των μινκ θα ανέλθει στα 3.8 εκατομ. γουνοδέρματα τόσο από την Ευρωπαϊκή όσο και από την Αμερικάνικη συλλογή. Συμπεριλαμβάνεται μια αποκλειστική προσφορά από BLACKGLAMA καθώς και μια ευρεία ποικιλία από Βορειοαμερικάνικα Pastel, Marble και μοναδικά μεταλλαγμένα χρώματα. Επιπλέον, η προσφορά θα περιλαμβάνει την μεγαλύτερη συλλογή Brown και Mahogany καθώς και συλλογές από Silverblue, White, Pearl, Palomino, Sapphire και διάφορα crosses.

Όπως έχει αναφερθεί και προηγουμένως, κρατήσαμε την χρέωση της μεσιτείας στα μινκ σταθερή στα 6,95%. Σήμερα, η χρέωση της Saga Furs είναι σχεδόν 15% χαμηλότερη από ότι στις άλλες κύριες δημοπρασίες, προς όφελός σας.

Η σημαντική προσφορά των αλεπούδων θα αποτελείται από 560,000 γουνοδέρματα, εκ των οποίων 450,000 θα είναι Blue foxes και Blue Shadow foxes. Η προσφορά θα περιλαμβάνει επίσης την φετινή top συλλογή από Silver foxes. Επιπρόσθετα, θα προσφέρουμε συλλογές από Finnraccoon, Karakul και Sable εκτροφής.

Τα Top Lots για την δημοπρασία Ιουνίου 2021 είναι τα ακόλουθα:

White F, lot 426502, DDVO-4

Blackglama M, Patrick, lot 16495, NS-25

Blackglama F, Dixon-Walt Brown, lot 26431, NNS-22

Blue Shadow fox, lot 125301, S60-16

Για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα ζητήματα ενδιαφέροντος πριν ξεκινήσουν οι πωλήσεις Ιουνίου: το Pre-bidding για την Πέμπτη 10 Ιουνίου θα ξεκινήσει την Τέταρτη 9 Ιουνίου στις 2 μ.μ. Για κάθε ημέρα δημοπράτησης, το pre-bidding για τις πρωινές πωλήσεις θα ξεκινά από την προηγούμενη ημέρα στις 2 μ.μ. και για τις απογευματινές πωλήσεις στις 2.30 μ.μ. Οι κατάλογοι θα αναρτώνται στην πλατφόρμα της δημοπρασίας μέχρι το μεσημέρι της ημέρας αυτής.

Παρακαλούμε να ελέγξετε τους κωδικούς login in εκ των προτέρων και διαβάστε τις οδηγίες της πλατφόρμας προσεκτικά

Θα χαρούμε να παραστείτε και να σας εξυπηρετήσουμε στην δημοπρασία Ιουνίου της Saga Furs, της οποίας οι πωλήσεις ξεκινάνε στις 10 μέχρι τις 17 Ιουνίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here