Σάκης Μαλεγκάνος: Μην βγάλουμε τα μάτια μας από μόνοι μας (Βίντεο)

Για την υπόθεση της 38χρονης που διαγνώσθηκε με κορωνοϊό και βρέθηκε στο Fashion Week του Μιλάνο, αλλά και τις επιπτώσεις που θα φέρει ο πανικός στην Καστοριά και στην Έκθεση Γούνας στην πόλη μας, μίλησε στον Χρήστο Νατσούλη και τους Antennes 93.6, o Σάκης Μαλεγκάνος.

Ο κ. Μαλεγκάνος διευκρίνισε πως η Έκθεση Γούνας στο Μιλάνο είναι ένα τελείως διαφορετικό γεγονός από το Fashion Week. Μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το Fashion Week γίνεται σε πολλές περιοχές και σε διάφορα κτήρια στο Μιλάνο. Δεν γίνεται σε ένα κτήριο που ήμασταν εμείς. Το Fashion Week έχει διάφορες εκδηλώσεις. Μια από τις εκδηλώσεις αυτές, ήταν και η Έκθεση Γούνας».

Ενώ, για το αν βρίσκονταν Καστοριανοί και Σιατιστινοί γουνοποιοί στο ίδιο αεροπλάνο με την 38χρονη που διαγνώσθηκε με κορονοϊό, δήλωσε: «Γνωρίζω ότι οι πτήσεις που γύρισαν οι γουναράδες ήταν την Κυριακή βράδυ, την Δευτέρα πρωί, πρωί και την ίδια ημέρα προς το μεσημέρι. Δεν γνωρίζω πόσοι ήταν στο ίδιο αεροπλάνο με την 38χρονη. Πρέπει να ήταν κάποιοι Καστοριανοί και κάποιοι Σιατιστινοί».

Και τόνισε: «Έχουμε κάνει, ήδη, μεγάλο κακό στην πόλη μας με τον πανικό που έχει έρθει. Γνωρίζω ανθρώπους που έχουν ακυρώσει τις εκδρομές τους για το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς στην Καστοριά» και συμπλήρωσε: «Να μην τρομάζουμε τον κόσμο. Η μόνη ελπίδα που έμεινε για την Καστοριά και την γουνοποιία είναι η Έκθεση. Να μην την καταστρέψουμε και την έκθεση από μόνοι μας. Από τις εκθέσεις στον κόσμο, το Μιλάνο ήταν καταστροφικό, του Χονγκ Κονγκ δεν έγινε, η Καστοριά έμεινε. Αν την καταστρέψουμε (την Έκθεση Γούνας της Καστοριάς) μόνοι μας, είμαστε άξιοι της μοίρας μας».

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε στον Χρήστο Νατσούλη, στο βίντεο που ακολουθεί:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here