Το πεπρωμένο του είχε γραμμένο να μην περνάει τα… λιμνάζοντα νερά (πολλά προβλήματα κάθε μορφής), με αποτέλεσμα να του απαγορευτεί η συμμετοχή στα πρωταθλήματα Α’ και Β’ κατηγορίας, καθώς και του Κυπέλλου.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Ο ιστορικός σύλλογος, παρότι βρήκε προσφάτως διοικητική «στέγη», τελικά, μένει εκτός κληρωτίδας στην αυριανή (20:30) κλήρωση των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Κ.

Και ο λόγος δεν είναι άλλος, από την αδυναμία της νέας διοίκησης του Παναγιώτη Ουσταμπασίδη να λύσει άμεσα πολλά προβλήματα που υπήρχαν σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, αλλά, κύρια, με το φλέγον ζήτημα των οικονομικών εκκρεμοτήτων που ανέλαβε ο ίδιος και οι συνεργάτες του να φέρουν σε πέρας.

Έτσι, κατόπιν απόφασης του διοικητικού συμβουλίου, το «ερυθροκίτρινο» συγκρότημα αρνήθηκε την καταβολή του προστίμου προς την Ε.Π.Ο. και την Ε.Π.Σ.Κ. της τάξης, περίπου, των 6.700 ευρώ, ενώ, παράλληλα, πήρε την απόφαση να αναστείλει για μία χρονιά τις αγωνιστικές του δραστηριότητες, με την υπόσχεση, όμως, ότι η επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν (2019-20) θα είναι μια χρονιά ανασύνταξης σε όλους τους τομείς, ικανής δε, να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων για τον ιστορικό σύλλογο.

Tέλος, επικοινωνώντας η sentra. com.gr με τον κ. Ουσταμπασίδη, προκειμένου να γίνουν γνωστοί οι λόγοι που ο Α.Γ.Σ.Κ. «Καστοριά» δεν πλήρωσε το πρόστιμο, ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην αυριανή κλήρωση πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Κ., δήλωσε πως «τα πολύ στενά χρονικά περιθώρια αποτέλεσαν τον σημαντικότερο παράγοντα για να οδηγηθούμε στην απόφαση της αναστολής για έναν χρόνο των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του συλλόγου μας. Όλη την αλήθεια, ωστόσο, θα τη μάθει ο κόσμος της Καστοριάς μέσα από ανακοίνωση που θα βγάλουμε προσεχώς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here