Τελικοί αντάξιοι της ιστορίας και των τεσσάρων ομάδων, διεξήχθησαν το απόγευμα της Κ. Δευτέρας στο ΚΓ Λευκό??ρυσης, κατά τη δεύτερη και τελευταία ημέρα του FINAL 4 Εφήβων Ε.ΚΑ.ΣΔΥ.Μ. 2016-17.

Επικράτησε τέλεια αρμονία αφού, το πάθος των αποστολών, οι περίτεχνες ενέργειες και συγκινητικές προσπάθειες των αθλητών και το ¨ευ αγωνίζεσθε¨ όλων, έδεσαν απόλυτα με την κόσμια συμπεριφορά και τον παλμό των 1500 περίπου φιλάθλων και όλα αυτά σε ένα γήπεδο ¨στολίδι¨.  

Πρωταθλήτρια ομάδα Εφήβων για την Ένωσή μας, αναδείχθηκε ο Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ο οποίος κατέβαλλε την αντίσταση του Α.Π.Σ. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ με σκορ 65-53, κατακτώντας πανάξια το κύπελλο. Στον μικρό τελικό, το Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ κατέκτησε την τρίτη θέση επικρατώντας του Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ με σκορ 66-54. Συγχαρητήρια στους Εφήβους του Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Παράλληλα, έγιναν οι βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν στο τουρνουά. Στην καλύτερη πεντάδα όπως ψηφίστηκε από τους προπονητές βρέθηκαν οι: Τσαούσης (Α.Σ. Καστοριάς), Σίσιου (Α.Σ. Καστοριάς), Μχαλόπουλος (Α.Σ. Καστοριάς), Σαχπατζίδης (Α.Π.Σ. Πτολεμαΐδας), Δρουμτσέκας (Α.Π.Σ. Πτολεμαΐδας), πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο αθλητής Άγγελος Τσαούσης (Α.Σ. Καστοριάς) και MVP του τουρνουά ψηφίστηκε από τους προπονητές ο Άγγελος Τσαούσης (Α.Σ. Καστοριάς).

Πιστεύουμε ότι ήταν μεγάλη εμπειρία για όλους όσους συμμετείχαμε σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ, σε αυτό το καταπληκτικό γήπεδο.  Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Κοζάνης και τους συνεργάτες του για την άψογη συνεργασία προκειμένου αυτή η διοργάνωση να κλείσει με απόλυτη επιτυχία και να λάβει την λάμψη που της άξιζε. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φίλους του μπάσκετ, που τίμησαν με την παρουσία τους τις προσπάθειες των ομάδων και ελπίζουμε ότι στην επόμενη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο στις 24 και 25 Μαρτίου και θα είναι το FINAL 4 Παίδων Ε.ΚΑ.Σ.Δ.Υ.Μ., ακόμα περισσότεροι φίλαθλοι θα γίνουν κοινωνοί αυτής της φανταστικής ατμόσφαιρας.

Καλύτερη πεντάδα οι: Τσαούσης (Α.Σ. Καστοριάς), Σίσιου (Α.Σ. Καστοριάς), Σαχπατζίδης (Α.Π.Σ. Πτολεμαΐδας), Δρουμτσέκας (Α.Π.Σ. Πτολεμαΐδας), Μχαλόπουλος (Α.Σ. Καστοριάς),
Πρώτος σκόρερ ο αθλητής Άγγελος Τσαούσης (Α.Σ. Καστοριάς)
MVP ο Άγγελος Τσαούσης (Α.Σ. Καστοριάς).
Πρωταθλητής Εφήβων ΕΚΑΣΔΥΜ 2016-17 ο Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ekasdym.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here