Δύο πρώην συμπαίκτες με τα χρώματα της Καστοριάς την 10ετία του ’80, απόλαυσαν τους συμπαίκτες γιους τους με ??ο Νταηλάκη (Θόδωρος Ποντίκης και Δημήτρης Σαββόπουλος)

Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή συνάντηση εντοπίσαμε στο γήπεδο του Νταηλάκη στην αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Νταηλάκη- Ηρακλή Πολυκάρπης για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.

Πρόκειται για δύο παλαιούς ποδοσφαιριστές – συμπαίκτες την 10ετία του ’80 της ΠΑΕ Καστοριάς- τον Θόδωρο Ποντίκη (μέχρι πρότινος προπονητής στον Ηρακλή Πολυκάρπης) και τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο, οι οποίοι και είδαν μαζί τον συγκεκριμένο αγώνα.

Φυσικά, η παρουσία τους στο γήπεδο δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού τα παιδιά τους είναι και αυτά σήμερα συμπαίκτες με τα χρώματα του Νταηλάκη, όπως ο Πέτρος Ποντίκης και τα αδέρφια Βαγγέλης και Κυριάκος Σαββόπουλος!!!

Ωστόσο, η παρουσία τους δεν έφερε γούρι στην ομάδα των παιδιών τους, το Νταηλάκη, το οποίο αν και προηγήθηκε στο σκορ, τελικά δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here