«Έμπρακτα νοιαζόμαστε για το παρόν και το μέλλον κάθε γωνιάς της ακριτικής μας Καστοριάς»

Συνεχίζονται ακατάπαυστα οι περιοδείες της Μαρίας Αντωνίου σε δημοτικά διαμερίσματα της Π.Ε. Καστοριάς ενόψει των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου.

Το απόγευμα της Κυριακής 7 Μαΐου βρέθηκε κοντά στους συμπολίτες της σε Χιονάτο, Κομνηνάδες και Διποταμία. Παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία και σκιαγράφησε τον οδικό χάρτη που θα ακολουθήσει η ίδια για το καλό της Καστοριάς.  Η Μαρία Αντωνίου τους ευχαρίστησε θερμά για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια και δεσμεύτηκε να είναι σταθερά δίπλα τους. 

Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων:

Έμπρακτα νοιαζόμαστε για το παρόν και το μέλλον κάθε γωνιάς της ακριτικής μας Καστοριάς. Επενδύουμε στα μεγάλα δίκτυα άρδευσης για την επόμενη μέρα, στηρίζουμε τις ομάδες παραγωγών με χαμηλότερη φορολογία. Θέλουμε να εκπαιδεύουμε τους αγρότες μας, έτσι ώστε να μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους. Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας συνεχίζουμε μαζί σταθερά, τολμηρά μπροστά για μία καλύτερη Καστοριά. Για την Καστοριά που θέλουμε και μας αξίζει. Σας ευχαριστώ για μία ακόμη φορά για την εγκάρδια υποδοχή, το ζεστό σας χαμόγελο και την στήριξη στο πρόσωπό μου”.

Συνεχίζουμε Σταθερά – Τολμηρά – Μπροστά!
Σταθερά δίπλα σας!
Μαρία Αντωνίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here