Πνίγεται στα χρέη ο δήμος Καστοριάς με τη δημοτική Αρχή να δείχνει αδύναμη να διαχειριστεί την κατάσταση.

Και ενώ χθες γράφαμε για την κατάσταση με τους παιδικούς σταθμούς που ο δήμος αδυνατεί να τους λειτουργήσει, και λίγο καιρό πριν για το ΚΑΠΗ Καστοριάς που κόπηκε το ρεύμα για οφειλές… 42.000 ευρώ στη ΔΕΗ, μαθαίνουμε σήμερα πως κομμένο είναι το ρεύμα και στο Λατομείο ΜΑΚΕΔΝΟΣ με χρέος… 117 χιλιάδων ευρώ!!!

Σε επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Σωκράτης Λιάνος, με τον κ. Χρήστο Νατσούλη και τους Antennes 93,6, αφού δήλωσε πως αυτό συμβαίνει σε άλλους Δήμους της χώρας (!) αναφέρθηκε στους παιδικούς σταθμούς Κολοκυνθούς και Πενταβρύσου δηλώνοντας πως δεν μπορούν πλέον να χρηματοδοτούνται και τα παιδιά θα μεταφερθούν σε κοντινά χωριά (Μεσοποταμία και Χιλιόδενδρο).

Αναφορικά με τα χρέη του Νομικού Προσώπου προς τη ΔΕΗ ο κ. Λιάνος ανέφερε πως ανέρχονται σε 42.000, ενώ σε ερώτηση για τα χρέη προς τρίτους (προμηθευτές κ.λ.π.) ο κ. Λιάνος απλώς… γέλασε, υπονοώντας ότι τα χρέη είναι τεράστια.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κε Σωκράτη καλά που δεν είπατε πως φταίνε οι προηγούμενοι δικοί σας, το συνηθίζετε εσείς του Δήμου να φταίνε πάντα οι προηγούμενοι και σεις καθόλου. Σας έχει εκπαιδεύσει ο Δήμαρχος σας.
    Θα έπρεπε να ντρέπεστε , που τελευταία κάνετε και αιρετικές διοργανώσεις , εσείς ειδικά με αδερφό Ιερέα, ποια είναι η θέση σας?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here