Σε ικανοποιητικά επίπεδα συμμετοχών, πωλήσεων και τιμών εξελίσσεται η σημαντική δημοπρασία Μαρτίου και η πρώτη της περιόδου για τα διεθνές δημοπρατήρια της SAGA FURS, AMERICAN LEGEND και Fur Harvesters,

η οποία πραγματοποιείται από κοινού για 4η συνεχή χρονιά στις εγκαταστάσεις της SAGA FURS στην πόλη Βαάντα στο Ελσίνκι Φιλανδίας.

Η συνολική προσφορά αποτελείται από 6 εκ. δέρματα, εκ των οποίων η SAGA FURS έχει 3,2 εκ. mink και 800.000 αλεπούδες, η American Legend που φημίζεται για τα μοναδικά και ασυναγώνιστα δέρματα Βlack Glama, θα προσφέρει συνολικά 1,6 εκ., ενώ 400.000 θα προσφέρει η Fur Harvesters που διαθέτει μία αποκλειστικότητα αγρίων δερμάτων, υψηλής ποιότητας.

Στις πρώτες μέρες της δημοπρασίας προσφέρθηκαν δέρματα της SAGA FURS με πωλήσεις 100% και σταθερές τιμές στα είδη : Silverblue, Sapphire, White, Pearl, Brown, Palomino. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει προσφορά 640,000 δερμάτων αρσενικών και θηλυκών στα είδη : Black, Mahogany, Silver Cross, Sapphire Cross, Palomino Cross και Pearl Cross.

Αύριο έχει την τιμητική της η American Legend

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως κάθε φορά άλλωστε, παρουσιάζει η δημοπρασία της American Legend, η οποία αύριο Πέμπτη παίρνει την… σκυτάλη στην αίθουσα του δημοπρατηρίου, προσφέροντας περίπου 220,000 δέρματα στα είδη :

American Legend®Blue Iris          M/F                       73 681

American Legend®Sapphire         M/F                         8 340

American Legend®Violets            M/F                         8 884

American Legend®White              M/F                     104 719

American Legend®Lavender          M/F                       17 496

American Legend®Peach              M/F                        4 415

Τέλος, να σημειωθεί ότι η δημοπρασία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here