Σε «γόνιμο» έδαφος θέλει να συνεχίσει ο Παναργειακός, φιλοξενώντας τον Κάστορα

Με «οδηγό» την ηθική τους υποχρέωση να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, οι «κοκκινόμαυροι» του Βαγγέλη Σιώμου, θα κληθούν το προσεχές Σάββατο, να αντιμετωπίσουν στο Δ.Α.Κ. Άργους Ορεστικού τους «κάστορες», στοχεύοντας, από τη μία, στη νίκη, ενώ, από την άλλη, προσβλέποντας και σε μια «στραβοτιμονιά» (ήττα) της Αστραπής στο Μαυροχώρι, προκειμένου να αυξήσουν τις όποιες- λίγες κατά τ’ άλλα- ελπίδες που έχουν για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Από την άλλη, στις τάξεις των «βυσσινί» που, αλήθεια είναι, ότι αναθάρρησαν έπειτα από τη μεγάλη νίκη τους στην Πολυκάρπη επί του Ηρακλή με σκορ 2-5, αυτό που δηλώνουν, δεν είναι άλλο από το ότι γνωρίζουν πως θα τα… βάλουν με έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, στον οποίο, όμως, δεν είναι διατεθειμένοι να υποταχθούν άνευ όρων.

Τέλος, να θυμίσουμε, ότι στον α’ γύρο οι «κοκκινόμαυροι» είχαν περάσει νικηφόρα από τη Χλόη, επικρατώντας του Κάστορα με σκορ 0-4, ενώ αναφορικά με την προσφιλή μας συνήθεια να προτείνουμε κάποιο σημείο για στοιχηματισμό, θα συστήσουμε τον «άσο».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ