Σε καραντίνα τέθηκαν τέσσερις αστυνομικοί της Διεύθυνσης Κοζάνης μετά από περιπετειώδη μεταφορά ενός 42 χρόνου  στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Ψυχιατρική κλινική κατόπιν  εισαγγελικής παραγγελίας, όταν ο τελευταίος ισχυρίστηκε ότι έχει τα συμπτώματα του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το vetonews, δυο άνδρες του Τμήματος Κοζάνης, κατόπιν Εισαγγελικης εντολής μετέβησαν αργά το μεσημέρι στην οικία του 42χρονου για να επιτηρήσουν την  μεταφορά του στην Ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του vetonews, στην θέα των αστυνομικών o 42χρονος άνδρας αντιστάθηκε και χρειάστηκαν  ενισχύσεις προκειμένου να πειστεί να εισέλθει στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που περίμενε έξω από την κατοικία του για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Κατά την διακομιδή του ανέφερε στους διασώστες ότι είχε μεταβεί στο νοσοκομείο της Καστοριάς για να εξεταστεί γιατί πίστευε ότι έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

Το γεγονός αναφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και οι Γιατροί της Ψυχιατρικής κλινικής μετά από επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ έλαβαν δείγμα από τον 42χρονο και το έστειλαν  σε εξειδικευμένο εργαστήριο για εξέταση. Επίσης  με εντολή του ΕΟΔΥ οι τέσσερις αστυνομικοί που έλαβαν μέρος στην επεισοδιακή μεταφορά του  τέθηκαν  αμέσως σε καθεστώς καραντίνας .

Μέχρι αυτή την ώρα δεν καταφέραμε να εξακριβώσουμε εάν έχουν τεθεί σε καραντίνα και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έλαβαν μέρος στην διακομιδή του ασθενούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia ο 42χρονος φέρεται να έφτυσε προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης

Πηγή: vetonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here