Στην κατάμεστη αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της Καστοριάς πραγματοποίησε η NAFA σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας την εκδήλωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στον κλάδο της γούνας παγκοσμίως: Η NAFA είναι πλέον το μοναδικό δημοπρατήριο της Βορείου Αμερικής!».

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο αντιπρόεδρος σχέσεων πελατών NAFA, Χαράλαμπος Πούλιος, ενώ τοποθετήθηκαν και οι κ.κ. Δημήτρης Κοσμίδης και Ναούμ Δίτσιος.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ετικέτα Blackglama έχει αποκτηθεί επίσημα από την NAFA και θα είναι διαθέσιμη στην επερχόμενη δημοπρασία Φεβρουαρίου / Μαρτίου.
Τα υψηλής ποιότητας δέρματα black mink θα προσφέρονται πλέον από κοινού με την ονομασία «Black NAFA / Blackglama» δίνοντας έτσι στους αγοραστές τη δυνατότητα να προμηθευτούν είτε τη μια ετικέτα είτε έναν συνδυασμό των δύο, βάσει των οδηγιών κατανομής ετικετών που θα δημιουργήσει η NAFA.
Έτσι, αυτές οι δύο παγκοσμίου φήμης ετικέτες, Black NAFA και Blackglama, θα προσφέρουν στους αγοραστές και τους πελάτες τους την ευκαιρία και τη δυνατότητα να προμηθεύονται τα καλύτερα black mink που παράγονται στα εκτροφεία της βόρειας Αμερικής και να τα χρησιμοποιήσει με τέτοιο τρόπο που θα ταιριάζει καλύτερα στις δικές του ανάγκες.
Η επερχόμενη δημοπρασία Φεβρουαρίου / Μαρτίου είναι επίσης η ευκαιρία του δημοπρατηρίου να γιορτάσει τη συνεργασία των δύο πιο διάσημων ετικετών της Βόρειας Αμερικής κάτω από ένα banner. Να σημειωθεί, ότι μέχρι σήμερα, η NAFA έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια mink από τους πρώην κτηνοτρόφους ALC. Όλα αυτά, αναμφίβολα, αποτελούν ένα τεράστιο βήμα προόδου για την προώθηση της ενοποίησης της βορειοαμερικανικής βιομηχανίας mink.
Κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας της NAFA στο Τορόντο, που θα διεξαχθεί από τις 26 Φεβρουαρίου μέχρι τις 2 Μαρτίου, θα προσφερθούν πάνω από 1 εκατ. κορυφαία δέρματα black mink. Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα ιστορικό γεγονός, στο οποίο η NAFA θα προωθήσει τη μεγαλύτερη συλλογή black mink που συγκεντρώθηκε ποτέ.
Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη αλλά, ταυτόχρονα, και ιστορικό γεγονός στον κλάδο της γούνας και συγκεκριμένα των διεθνών δημοπρατηρίων, και, όπως είναι φυσικό, η επερχόμενη δημοπρασία αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό αγοραστών.

Οι δηλώσεις των κ.κ. Χ. Πούλιου, Δ. Κοσμίδη και Ν. Δίτσιου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here