Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών διοργάνωσε μια φαντασμαγορική επίδειξη παρουσίασης και προβολής της FurExcellenceinAthens, InternationalFurFair 2017 στη Μόσχα.

Η επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στον πλέον κεντρικό και ιστορικό ξενοδοχείο της Μόσχας «Metropol” στην Κόκκινη Πλατεία συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον από επιχειρηματίες που κατέκλυσαν το χώρο. Οι δημιουργίες που παρουσιάσθηκαν ήταν η καλύτερη διαφήμιση για τις ελληνικές επιχειρήσεις και ειδικά για αυτές που συμμετέχουν στη FurExcellenceinAthens 2017, όπως τονίσθηκε από όσους συμμετείχαν και παρακολούθησαν την εκδήλωση. Με την ενέργεια αυτή ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών προσέφερε τη δυνατότητα στους εκθέτες και χορηγούς να προβληθούν σε πολύ μεγάλο και ειδικό κοινό.

 Οι εκδηλώσεις αυτές θα συνεχισθούν μεγιστοποιώντας τα οφέλη για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην  FurExcellenceinAthens 2017,InternationalFurFair καθώς οι έμποροι και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων που παρακολούθησαν την εκδήλωση δήλωσαν ότι θα την επισκεφθούν. 

seg epideixi mosxa

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here