Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης πραγματοποιήθηκε από την Στέλλα Ζαντίδου (Φουρφούρι Κέντρο Λογοθεραπείας) η ομιλία με θέμα τη Σχολική Ετοιμότητα και τη μετάβαση των παιδιών από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό.

Στην εκδήλωση-ομιλία συμμετείχε και η κα. Αναστασία Κύρκου, Ψυχολόγος- Παιδοψυχολόγος, που βοήθησε στην ανάλυση του θέματος από τη σκοπιά της δικής της ειδικότητας.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν στον Παιδότοπο “Σβουράκια”, όπου φιλοξενηθήκαμε. Δεσμευόμαστε για τη συνέχιση της ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη παιδιών και εφήβων.» αναφέρει η δημοσίευση της σελίδας του «Φουρφούρι Κέντρο Λογοθεραπείας » στο facebook.

Φωτογραφία του χρήστη Φουρφούρι Κέντρο Λογοθεραπείας.Φωτογραφία του χρήστη Φουρφούρι Κέντρο Λογοθεραπείας.Φωτογραφία του χρήστη Φουρφούρι Κέντρο Λογοθεραπείας.Φωτογραφία του χρήστη Φουρφούρι Κέντρο Λογοθεραπείας.Φωτογραφία του χρήστη Φουρφούρι Κέντρο Λογοθεραπείας.Φωτογραφία του χρήστη Φουρφούρι Κέντρο Λογοθεραπείας.Φωτογραφία του χρήστη Φουρφούρι Κέντρο Λογοθεραπείας.Φωτογραφία του χρήστη Φουρφούρι Κέντρο Λογοθεραπείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here