Σήμερα το απόγευμα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η νέα τηλεδιάσκεψη για τα θέματα της γούνας με υπουργούς της Κυβέρνησης.

Η σημερινή τηλεδιάσκεψη αφορά στις αποφάσεις που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση απέναντι στους γουνοποιούς αναφορικά με τις προτάσεις που είχαν καταθέσει στην Κυβέρνηση.

Να σημειωθεί ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας και συνολικά οι φορείς της γουνοποιίας κατέθεσαν για πρώτη φορά κοστολογημένες προτάσεις και δράσης για τη σωτηρία του κλάδου.

Μεταξύ αυτών, και όπως άλλωστε είχε ζητηθεί, έχει κατατεθεί ο κατάλογος των ανθρώπων που απασχολούνται στον κλάδο με σκοπό την ένταξη αυτών στα επιδόματα αναστολής λόγω κορωνοϊού.

Από πλευράς κυβέρνησης θα συμμετέχουν οι γραμματείς των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών (είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και παρουσία από το υπ. Ανάπτυξης), ενώ υπάρχει πιθανότητα συμμετοχής και της επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρίας Αντωνίου.

Από την Καστοριά, όπως μαθαίνουμε παρόντες στην τηλεδιάσκεψη, μεταξύ άλλων, θα είναι ο πρόεδρος της ΕΟΓ, Δημήτρης Κοσμίδης και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Καστοριάς, Μπάμπης Καραταγλίδης,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here