Η ΠΙΟ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ!

Η παιδική παράσταση ‘’Μια Τρελή Τρελή Αλφαβήτα’’ θα βρίσκεται στο Άργος Ορεστικό το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού στις 17:30 μ.μ.

Η ιστοσελίδα ΣΕΝΤΡΑ σε συνεργασία με το ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ μετά από κλήρωση πρόσφερε ΠΕΝΤΕ (5) Προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε δωρεάν την παράσταση.

Τα ονόματα των τυχερών

1. ΣΚΟΡΝΟΥ ΑΛΕΚΑ

2. ΧΑΤΣΙΟΣ ΘΩΜΑΣ

3. ΑΓΓΕΛΚΟΥ ΚΟΣΜΑΣ

4. ΑΓΓΕΛΚΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ

5. ΜΕΛΛΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Ένα άλφα που όλο κάπου πάει και τρυπώνει, ένα βήτα που βιάζεται να πάει βόλτα, ένα γάμα που διαρκώς η κοιλιά του γουργουρίζει… Μα τι αλλιώτικη, τι αστεία που είναι αυτή η Αλφαβήτα!

Μια παιδική διαδραστική παράσταση, που συνδυάζει μουσική, ζωντανό τραγούδι, χορό, θεατρική εμψύχωση με εναλλαγή ρόλων και βίντεοπροβολές. Βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ράνιας Μπουμπουρή (Εκδόσεις Ψυχογιός), που έχει τιμηθεί με τον Έπαινο Ποίησης της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, έχει μελοποιηθεί εκπληκτικά από τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα best seller της παιδικής λογοτεχνίας!

Λίγα λόγια για την παράσταση

Στη μαγική χώρα της Αλφαβήτα ζουν ευτυχισμένα παίζοντας μεταξύ τους τα γραμματάκια, τα οποία έχουν σαν αρχηγό τους την γραμματονεράιδα τους την κυρία Αλφαβήτα! Τη στιγμή όμως που πάνε να τη γνωρίσουν σε όλα τα παιδιά για να μπορούν κι αυτά με τη σειρά τους να παίξουν μαζί της, αυτή εξαφανίζεται! Ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να βρεθεί! Να μάθουν όλα τα παιδιά ένα ένα τα γράμματα της Αλφαβήτας για να μπορούν ανακατεύοντάς τα να σχηματίζουν λέξεις, σκέψεις, ιστορίες! Θα τα καταφέρουν;

Μια μαγική παιδική παράσταση με ζωντανό τραγούδι, χορό γεμάτη χιούμορ, εντυπωσιακά σκηνικά και πολύχρωμα κοστούμια αλλά και αγάπη για τον μαγικό κόσμο της ελληνικής γλώσσας και που μετατρέπει την εκμάθηση σε παιχνίδι !

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντα το μαγικό κόσμο της Άλφαβήτας αλλά και τους θησαυρούς της γλώσσας μας τραγουδώντας και χορεύοντας με τα γράμματα!

Συντελεστές

Κείμενο: Ράνια Μπουμπουρή

Σκηνοθεσία | Διασκευή | Κουστούμια: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου

Πρωτότυπη μουσική: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Μουσική Διδασκαλία: Ιωάννης Κοντέλλης

Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης

Βοηθός Χορογράφου: Εύη Κουρσαράκου

Σκηνικά: Δανάη Πανά

Κατασκευή Κοστουμιών: Μαίρη Τζιουβάρα

Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Ζίγκας

Φωτογράφιση | Editing: Γιώργος Ηλιόπουλος

Artwork: Παναγιώτης Σπούλος

Παραγωγή: Θέατρο του Βορρά

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ηλιάνα Αντωνιάδου, Κυριάκος Δανιηλίδης, Αλεξία-Μαρίνα Ιακωβίδου, Ηλίας Καπούλας

Διάρκεια: 70 λεπτά  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here