Τα δυνατά τεστ συνεχίζονται για τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας, ο οποίος δουλεύει πλέον…στο «κόκκινο» ενόψει της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σήμερα Τετάρτη (12/9), ημέρα που η ομάδα της Καλλιθέας θα μάθει το πρόγραμμά της στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, υπάρχει στο «καλεντάρι» νέο δυνατό φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Μακεδονικό Φούφα.

Μέσα σε περίπου 1,5 μήνα προετοιμασίας, οι «κυανοκίτρινοι» δομούν μια εικόνα με εμφανή πρόθεση να αλλάξουν το επίπεδο της φυσικής κατάστασης ώστε οι παίχτες του Θόδωρου Βόλτση να είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν σε μία μακρά και απαιτητική σεζόν.

Η προετοιμασία κυλά σε ικανοποιητικά επίπεδα και τα συνεχή φιλικά αποσκοπούν στην απόκτηση της ομοιογένειας, σε ένα τελειωτικό στάδιο ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος που θα δοθεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

Το τεστ με τον Μακεδονικό Φούφα ορίστηκε για τις 17:30 στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας και θα δώσει άλλη μία ισχυρή γεύση στον Θόδωρου Βόλτση για το βαθμό ανταπόκρισης των ποδοσφαιριστών του σε όσα δουλεύονται στις προπονήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here