Μια νέα διάσταση στα διαδικτυακά live, εν μέσω κορωνοϊού, έδωσε η ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα.
Η Φωτεινή Δάρρα προέτρεψε όσους από εμάς μπορούμε, να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας σε μια τόσο δύσκολη στιγμή που οι αντοχές μας δοκιμάζονται καθημερινά σε δεδομένα πρωτόγνωρα.

Διαδικτυακή συναυλία για φωνή και πιάνο εν μέσω κορωνοϊού

Για το λόγο αυτό διοργάνωσε μια ολόκληρη διαδικτυακή συναυλία πιάνο-φωνή μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook για την οικονομική ενίσχυση με στόχο την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για το νοσοκομείο της Καστοριάς. «Έστω και ένα ευρώ να δώσει κάποιος από τους χιλιάδες που παρακολουθούν τα βίντεό μας αυτό τον καιρό, θα είναι μεγάλο κέρδος για αυτούς που έχουν ανάγκη. Για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή», αναφερει η Φωτεινή Δάρρα.
Η Φωτεινή Δάρρα με τον συζυγό της τον εξαιρετικό πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη και την εφτάχρονη κόρη τους μένουν στο σπίτι και στέλνουν ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και ενότητας σε όλο τον κόσμο.
Δίνουν ραντεβού σήμερα Κυριακή, 5 Απριλίου, στις 10 το βράδυ μέσα από την επίσημη σελίδα Fb της Φωτεινής Δάρρα:

Χρηματα για το νοσοκομείο της Καστοριάς που πλήττεται από τον κορωνοϊό
Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να καταθέτει απευθείας στον λογαριασμό τραπέζης του Γ. Νοσοκομείου Καστοριάς για την ενίσχυσή του, μιας περιοχής που πλήττεται με κρούσματα που ξεπερνούν ποσοστιαία κάθε προηγούμενο, οδηγώντας τις δυνατότητες του τοπικού Νοσοκομείου στα όριά του.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
Eurobank: GR 2502607120000910200182990

Απολαύστε ξανά την υπέροχη συναυλία της Φωτεινής Δάρρα

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here