Δύσκολα θα μετακινηθούν όσοι θελήσουν αύριο να δώσου το «παρών» στο συλλαλητήριο που έχουν προγραμματίσει οι Παμμακεδονικές ενώσεις με ραντεβού στο Πισοδέρι στη Βίγλα, ενάντια στην υπογραφή της συμφωνίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Σκόπια.

Ήδη από χθες παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα σε όλο τον νομό Καστοριάς, με πολίτες που θέλουν να μεταβούν στο σημείο, είτε με τα προσωπικά τους ΙΧ αυτοκίνητα είτε με τα μισθωμένα λεωφορεία από το Δήμο Καστοριάς. Ωστόσο αυτό αρχίζει να φαντάζει δύσκολο, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της sentra.com.gr κλείσουν οι δρόμοι που οδηγούν στη Βίγλα και τις Πρέσπες από όλες τις πλευρές.

Σε καμιά περίπτωση δεν θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων μέσω των Κορεστείων που είναι και ο πιο σύντομος δρόμος από την Καστοριά, ενώ ερωτήματα εγείρονται στο αν θα είναι ανοιχτός ο δρόμος και η πρόσβαση είτε μέσω Βιτσίου ή είτε μέσω Αμυνταίου.

Το σίγουρο πάντως είναι πως στο σημείο προς τις Πρέσπες όπου θα συναντηθούν οι δυο πρωθυπουργοί για την υπογραφή της συμφωνίας θα είναι απροσπέλαστο.

Με νεότερες πληροφορίες μας, πολλά τμήματα και της Εγνατίας Οδού θα είναι κλειστά, με επικρατέστερο αυτό της Σιάτιστας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here