Σε απόγνωση παραμένουν οι κάτοικοι του Δισπηλιού που πέρα από όλη την τραγική κατάσταση που καλούνται να διαχειριστούν, «απολαμβάνουν» και την πλήρη αδιαφορία των τοπικών Αρχόντων.

Ρεπορτάζ: Μάρκος Πετρόπουλος

Κι αυτό γιατί ουδείς έκανε τον κόπο από τη ΔΕΥΑΚ, τον δήμο Καστοριάς και την Αντιπεριφέρεια να παραβρεθεί στη λαϊκή συνέλευση που έλαβε χώρα στο δημοτικό Σχολείο της Κοινότητας. Μια συνέλευση όπου παραβρέθηκε σύσσωμη η τοπική κοινωνία με στόχο να εκτιμηθεί η κατάσταση και να οριστούν τα επόμενα βήματα.

Στην συνέλευση τοποθετήθηκαν αρκετοί κάτοικοι σε μια προσπάθεια να δεθεί το παζλ της τραγικής κατάστασης ενώ ορίσθηκε και η Επιτροπή που θα αναλάβει να διαχειριστεί την κρίση.

Έντονη ήταν η δυσαρέσκεια του κόσμου και για το λόγο ότι κανείς από όσους διοικούν την Καστοριά, αλλά και τη ΔΕΥΑΚ, δεν παραβρέθηκε στη συνέλευση. Μάλιστα ουκ ολίγοι είναι αυτοί που ζητούν την παραίτηση του προέδρου της ΔΕΥΑΚ κ. Μπαμπάκου αλλά και της δημοτικής Αρχής. Και φυσικά την τιμωρία όλων όσων εμπλέκονται σε ότι οδήγησε στο να πίνει ο κόσμος του Δισπηλιού μολυσμένο νερό.

Η Επιτροπή που συγκροτήθηκε αποτελείται από τους Βάγια Σιδερίδου, Θωμά Θώμου, Λάζαρο Μαζγαλτζιδη, Αλεξάνδρα Μιχαλοπούλου, Γιώργο Γιάκα, Αφροδίτη Σαλπιγγίδου, Κωνσταντίνο Τακουρίδης, Νίκο Ιασωνίδη, Αλκιβιάδης Κεφαλά, Στέργιο Τούφας, Βαγγέλη Δούφλια, Αθανάσιο Μπαρούφα και Φώτη Γεωργιάδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here