Για τον αγώνα τους, την προσφυγή στο ΣτΕ και την απόφαση αναστολής των εγκρίσεων ίδρυσης κτηνοτροφικών μονάδων (μινκ) μίλησε στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6, το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του «SOSτε τα Κορέστεια», θανάσης Δημόπουλος.

Όπως άλλωστε αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: «Είμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η προσφυγή μας στο Συμβούλιο της Επικρατείας έγινε δεκτή και αποφασίστηκε η αναστολή των εγκρίσεων ίδρυσης κτηνοτροφικών μονάδων (μινκ) όσον αφορά στα υπό κατασκευή εκτροφεία. Σταματούν οι εργασίες, λοιπόν!! Μάλλον δεν είναι τελικά όλα και τόσο νόμιμα, όπως μας διαβεβαίωναν οι «αρμόδιοι». Δεν τελειώνουμε, φυσικά, ίσως και τώρα να αρχίζουμε… Μετράμε, όμως, μια πρώτη και ιδιαίτερα σημαντική νίκη, που καταφέραμε μετά από μεγάλες προσπάθειες και πολλά εμπόδια! Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους τους παλιούς και νέους φίλους μας, που συντάχθηκαν μαζί μας στην προσπάθεια μας, που μας στήριξαν έμπρακτα και ηθικά ο καθένας με τον τρόπο του. Τίποτα δεν πάει χαμένο! Συνεχίζουμε δυναμικά, έρχονται κι άλλα!!»

May be an image of text that says "ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣΚΑ ΤΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Αριθμός 16/2022 -12- ακυρώσεως, όπως προβάλλουν οι αιτούντες. Διά ταύτα Διατάσσει την των προσβαλλόμενων Δέχεται την αίτηση. αναστολή εκτελέσεως πράξεων, σύμφωνα με το αιτιολογικό. Διατάσσει την απόδοση του παραβόλου. Επιβάλλει συμμέτρως σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και των παρεμβαινουσών εταιρειών τη δικαστική δαπάνη των αιτούντων, η οποία ανέρχεται σε τριακόσια πενήντα (350) ευρώ. Κρίθηκε και αποφασίσθηκε στην Αθήνα στις 2 Φεβρουαρίου 2022 Η Προεδρεύουσα Η Γραμματέας του E' Τμήματος"

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here