Σε μια σημαντικότατη χορηγία προέβη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης “Η Ομόνοια”, προς τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς.

Το ιστορικό σωματείο με έδρα τη Νέα Υόρκη στην Αμερική (έτος ίδρυσης 1910) χορήγησε ένα σημαντικότατο χρηματικό ποσό, προκειμένου να αντικατασταθεί η στέγη του κωπηλατηρίου/γυμναστηρίου του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Η εν λόγω στέγη ήταν για χρόνια πηγή προβλημάτων για την ορθή λειτουργία των αθλητικών τμημάτων, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, και η αντικατάστασή της με νέα, θα επιλύσει αυτό το χρόνιο πρόβλημα. Η αντικατάσταση της στέγης θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε από βάθους ψυχής να ευχαριστήσει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης “Η Ομόνοια” για την σημαντικότατη αυτή οικονομική στήριξη που προσέφεραν. Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς πραγματικά αναγνωρίζει πως τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά, το πόσο σπουδαίο πράγμα είναι κάποιοι άνθρωποι να αγαπούν πραγματικά τον τόπο καταγωγής τους και να τον στηρίζουν έμπρακτα σε κάθε περίπτωση που απαιτηθεί. Είναι δεδομένο πως ο Σύλλογος Καστοριέων Νέας Υόρκης “Η Ομόνοια” έχει στηρίξει αμέτρητες φορές την Καστοριά και τους τοπικούς φορείς της, έμπρακτα, ανιδιοτελώς, με αγάπη μόνο και τίποτα άλλο. Οι άνθρωποι αυτοί αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια όλης της πόλης, διότι στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, το να υπάρχουν άνθρωποι με τέτοια φιλοσοφία και στάση ζωής είναι ένα πράγμα που δεν συναντιέται πολύ συχνά.

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να γνωρίσει στα μέλη του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης “Η Ομόνοια” και στις οικογένειές τους πως η πόρτα του θα είναι πάντα ανοιχτή για οποιονδήποτε βρεθεί στην Καστοριά και θα χαρεί να τους προσφέρει όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες του Ομίλου. Ευχόμαστε σύντομα να σας έχουμε κοντά μας και να απολαύσετε τη χαρά της κωπηλασίας στη μαγευτική λίμνη της Καστοριάς. Η χορηγία του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης “Η Ομόνοια” θα μείνει χαραγμένη στην ιστορία του ιστορικού Σωματείου του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς με χρυσά γράμματα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για ακόμα μία φορά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here