Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Τμημάτων Υποδομής που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Γραμμοχωρίων. Το Τουρνουά έλαβε χώρα  το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουνίου στο γήπεδο των Μανιάκων.

Το γήπεδο χωρίστηκε σε τέσσερα μικρότερα, όπου διαχωρισμός έγινε ανά ηλικιακή κατηγορία και συγκριμένα Α:  προ-Παιδικό, Β:  Junior, Γ: προ-Junior και Δ: Babini. Συνολικά συμμετείχαν δεκατέσσερις  ομάδες από την Π.Ε. Καστοριάς,  δύο ομάδες από την Π.Ε. Κοζάνης και μια ομάδα από την Ηγουμενίτσα. Οι συμμετοχές των μικρών ποδοσφαιριστών ξεπέρασαν τις τριακόσιες.

Το 11μελές Δ.Σ. της Α.Σ. Γραμμοχωρίων, από την προηγούμενη χρονιά είχε βάλει τα θεμέλια διεξαγωγής του Τουρνουά «Το Δ.Σ. αποτελείται από νέους ανθρώπους,  που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό. Βλέπαμε ότι πραγματοποιούνταν κάθε χρόνο διάφορα τουρνουά και έτσι αποφασίσαμε να προσφέρουμε και εμείς αυτή τη χαρά στα παιδιά, να τα φέρουμε ακόμα περισσότερο κοντά στον αθλητισμό και στη συγκεκριμένη περίπτωση κοντά στο ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Πρόεδρος Στάθης Βασιλειάδης.

Πηγή: orizontespress.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here