Πραγματοποιήθηκε στις 3/3/2018 μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού από παιδιά και γονείς το “2ο Φεστιβάλ Νεανικών Χορωδιών” του Μουσικού σχολείου Πτολεμαΐδας, κάτω από την συνδιοργάνωση της Ι.Μ. Φλωρίνης Πρεσπών & Εορδαίας, και του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας/Συλλόγου Γονέων Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας. Η εκδήλωση έλαβε μέρος στο πανέμορφο αμφιθέατρο του Μουσικού σχολείου.

Οι στιγμές ήταν ιδιαίτερες για εμάς που βλέπαμε το νεότερο τμήμα του συλλόγου και ένα όνειρο ετών να κάνει την πρώτη του εμφάνιση!!

Στην εκδήλωση, την Εφηβική Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου “Η ΟΡΕΣΤΙΣ” διηύθυνε η Καθηγήτρια Μουσικής/Μαέστρος Αργυρώ Χαραλάμπους την οποία ιδιαιτέρως ευχαριστούμε για την οργάνωση του τμήματος, για τον ενθουσιασμό που την διακατέχει στο έργο της και για το αποτέλεσμα της όλης προσπάθειας. Ευχαριστούμε επίσης την Τζηκαλάγια Χριστίνα για την άψογη συνοδεία στο πιάνο. Ένα μεγάλο Μπράβο στα παιδιά μας για την πολύ όμορφη πρώτη τους εμφάνιση. Η ημέρα έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις, δίνοντας σε όλους την επιβεβαίωση για το έργο μας, στο πολύ νέο αυτό εγχείρημα και την δύναμη να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη προσπάθεια και ενθουσιασμό.

Να χαιρόμαστε πάντα τα παιδιά μας σε τέτοιες προσπάθειες που “ανεβάζουν” τον πολιτισμό και ανοίγουν νέους ορίζοντες.

Η σύνθεση της χορωδίας στην εκδήλωση:
Διεύθυνση/Μαέστρος: Χαραλάμπους Αργυρώ
Πιάνο: Τζηκαλάγια Χριστίνα
SOPRANO: Βασιλειάδη Όλγα, Γεωργίου Ευδοξία, Θεοχάρη Νίκη, Ιωάννου Μαρία, Κοντοπούλου Ναταλία, Λαγορίτη Ολυμπία, Μουτζίκη Νικολέτα, Παντσίδου Δέσποινα, Πάσο Έλενα, Στρίβα Ιωάννα, Στρίβα Εύα.
ALTO: Αβραμίδου Αναστασία, Αλεξοπούλου Αποστολία, Ζία Παναγιώτα, Καραγιάννη Ελένη, Καραμανίδου Σταυρίνα, Καραφώτη Ευανθία, Μιλένα Αποστολάκη, Μπεκίρη Γαβριέλα, Μπεκίρη Μαρινέλα, Παρασκευοπούλου Πηνελόπη, Ράπη Ευτυχία, Στούμπου Ευαγγελία, Τζήμα Άννα.
Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια!!!

Μορφωτικός Σύλλογος Άργους Ορεστικού Η ΟΡΕΣΤΙΣ

Φωτογραφία του Giannis Avramidis.

Φωτογραφία του Giannis Avramidis.

Φωτογραφία του Giannis Avramidis.

Φωτογραφία του Giannis Avramidis.

Φωτογραφία του Giannis Avramidis.

Φωτογραφία του Giannis Avramidis.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here