Στιγμές από την εκδρομή του ΕΛΠΧ ΟΡΜΟΣ σε Κορινθία και Ναύπλιο (Φωτο)

Αξέχαστες στιγμές από την εκδρομή του ΕΛΠΧ ΟΡΜΟΣ σε Κορινθία και Ναύπλιο.

ΟΡΜΟΣ – Εργαστήρι Λαογραφίας και Παραδοσιακού Χορού:

Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το Μοναστήρι του Οσίου Παταπίου, την λιμνοθάλασσα της Βουλιαγμένης στη Περαχώρα, τον Αρχαιολογικό χωρο του Ηραίου, τον Φάρο Μελαγκάβι, τον Ισθμό της Κορίνθου, την Αρχαία Κόρινθο, το αρχαιολογικό της Μουσείο, το Παλαμίδι και το Πολεμικό Μουσείο Ναυπλίου καθώς και να περιηγηθούμε στις πόλεις του Λουτρακίου, της Κορίνθου και του Ναυπλίου!

Παράλληλα, δροσιστήκαμε στις παραλίες Λουτρακίου των Λουτρών της Ωραίας Ελένης και του Καραθώνα, ενώ χαλαρώναμε στο τέλος κάθε ημέρας στην πισίνα και το jacuzzi του πολύ φιλόξενου ξενοδοχείου μας.

Τέλος, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις τοπικές γαστρονομικές προτάσεις καθώς και την παραδοσιακή γουρουνοπούλα, μετά την συμμετοχή της χορευτικής μας ομάδας στο 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών στην Αλμυρή.

Το κυριότερο βέβαια από όλα ήταν η παρέα που γίναμε και οι χαρούμενες στιγμές που μοιραστήκαμε όλοι μαζί,έτσι όπως αρμόζει σε κάθε παρέα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες για την συνέπεια, ευελιξία και υπομονή που επέδειξαν σε κάθε στιγμή της 3ήμερης μας εκδρομής, και αναμένουμε ήδη με λαχτάρα την επόμενη μας εξόρμηση.

Η εικόνα ίσως περιέχει: γέφυρα και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, , τα οποία χαμογελούνΗ εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και κοντινό πλάνοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται, υπαίθριες δραστηριότητες και κοντινό πλάνοΗ εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερόΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, δέντρο, παιδί, παπούτσια, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here